Tätä on pakko kokeilla…

Tramppatreeni 

sunnuntaisin klo 18.00 

Tramppatreeni sopii ihan kaikille.

Jos haluat aloittaa kuntoilun ja terveelliset elämäntavat, haluat laihtua, saada kuntosi kohoamaan tai vain tuntea olosi hyväksi, trampoliinilla harjoittelu on siihen täydellinen vaihtoehto!

Tramppatreeni on mainio aloitus myös heille, jotka eivät ole ennen harrastaneet liikuntaa, mutta haluaisivat hien pintaan, sykkeen kohoamaan ja samalla ehkä karistaa muutaman ylimääräisen kilon painostaan.

”Joten, jos haluat treenin, joka vie sinut huomaamattasi pois mukavuusalueeltasi ja täyttää sinut energialla – tramppatreeni on keksitty juuri sinulle!”

Kehoa ja mieltä kokonaisuutena virkistävä liikuntamuoto, jolla on taatusti parhaat tulokset fyysisien harjoittelun suhteen!

Poistu mukavuusalueeltasi ja kokeile jotain uutta, jotain erilaista, jotain hikistä, jotain ainutlaatuista! Jotain kovaa ja hullua.

Kehonmuokkauksen, rasvanpolton ja kestävyyden kehittämisen lisäksi myös mielialan kohotus on taattu!

Ohjaajana Petra Csarni
Hinta 20 €/tunti

Mukaan mahtuu 12 treenaajaa, joten varmista paikkasi hyvissä ajoin ennakkoon.
Varaa paikka sähköpostitse info@gofit.fi tai WhatsApp 044 565 9317 tai gofit.kulkuriaccess.fi

Huom! Kulkuriaccess varausjärjestelmään tunnit tulevat varattavaksi 7 päivää ennen tunnin alkua. Varauksen voit perua järjestelmän kautta viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli tunti on täynnä ja haluat varasijalle – laita viestiä sähköpostin tai WhatsAppin kautta.

Jaa tämä uutinen myös ystävillesi!