GoFit – Ryhmäliikunta

GoFit – Ryhmäliikuntatunnit

Ilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneillemme ennakkoon puhelimitse, omilla tunnuksilla tai suoraan asiakaspalvelupisteeltämme.

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenteristamme löydät ohjattuja tunteja tehokkaista hikitreeneistä ja tanssijumpista aina rauhallisiin kehonhallinta- tai lihaskuntotunteihin. Erityisesti miehille suunnattuja tunteja ovat ÄijäSpin ja PowerMethod.

  • Tunnit ovat varattavissa seitsemän päivää etukäteen.

  • Ilmottaudu puhelimitse 044 565 9317 tai omilla tunnuksilla. 

GoFitin ryhmäliikuntatunneille osallistuminen:

Ryhmäliikuntasali sekä spinning-tila sijaitsevat katutasossa heti pukuhuoneiden välittömässä läheisyydessä. Ryhmäliikuntasali on ihanan valoisa sali, jonka suurista lasi-ikkunoista on näkymä Hiekkasärkkien keskukseen.

  • Osallistuessasi Pump- tai Spin-tunnille, olethan ajoissa paikalla, jotta ehdit kerätä tarvittavat välineet tai säätää pyörän säädöt itsellesi sopivaksi. Spin-tunneille tarvitset myös hikipyyhkeen!

  • Tullessasi ryhmäliikuntatunnille kirjaudu tunnille kirjautumispisteellä tai asiakaspalvelupisteeseemme ilmottautumisen yhteydessä saadulla kulkutunnisteella.

  • Kertamaksut maksetaan käteisellä tai kortilla asiakaspalveluun. Meillä käyvät myös kaikki yleisimmät mobiililiikuntasetelit.

Ryhmäliikuntatunnit kalajoki hiekkasärkät

”Pitkänlinjan ammattilaisten pitämä sali, jossa on turvallista treenata vuorokauden ajoista riippumatta. Opastusta löytyy tarvittaessa.”

AIJA, KALAJOKI

Ilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneille puhelimitse, omilla tunnuksilla tai asiakaspalvelupisteeltämme.

Kertakäynnit maksetaan ohjaajalle käteisellä tai kortilla. Meille käyvät myös kaikki yleisimmät mobiililiikuntasetelit. Yhdellä kertakäyntimaksulla voit osallistua saman päivän aikana kahdelle puolen tunnin ryhmäliikuntatunnille.