Palvelut2020-06-23T12:40:55+00:00

GoFit – Liikuntapalvelut

GoFit – Liikuntapalvelut

Räätälöitävät liikuntapalvelut yksityisille, ryhmille ja yrityksille!

Liikuntapalvelut ovat yksi parhaita keinoista huolehtia terveydestä ja jaksamisesta. Aloittamiskynnyksen madaltamiseksi ja tueksi tarjoamme liikuntapalveluja, joilla vahvistetaan motivaatiota liikkumiseen ja saavutetaan tavoitteiden mukaisia tuloksia.

Olitpa sitten vasta-aloittanut liikkuja tai tavoitteellista urheilua harrastava kuntoilija, autamme mielellämme sinua pääsemään tavoitteeseesi antamalla henkilökohtaista tukea ja valmennusta niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin kunnon kohottamiseen.

Tutustu räätälöitäviin palveluihimme ja ota yhteyttä!

”Tykkään treenata GoFitissä, koska täällä on niin ihana ja lämmin tunnelma. Tilat ovat miellyttävät, tiiviit mutta kuitenkin sopivat. Lisäksi täältä saa tosi ihanaa ja lämminhenkistä palvelua Johannalta ja Marikalta! <3”

PÄIVI KÄRKI, OULU

Ajankohtaista GoFitillä!

Kesäjäsenyys

3 kuukauden määräaikainen jäsenyys 43 €/kk (norm. 49,90 €/kk) opiskelijat, eläkeläiset 37 €/kk (norm. 43,90 €/kk)   Treenaa monipuolisessa, siistissä ja lämminhenkisessä ympäristössä ja pidä itsesi kunnossa koko kesän ajan. [...]

Treeni & Sauna 20 €

Treeni&Sauna - treenaa GoFit kuntosalilla ja pulahda SaniFanin kuntouintialtaaseen Uutuus! Treeni& Sauna yhteislippu 20 € treenaa GoFitin kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunnilla pulahda SaniFanin kuntouintialtaasseen ja nauti rentouttavista poreista ja [...]

Go to Top