Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset

Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset

Hyväntuulisen musiikin siivittämä spinning saa hien pintaan tehokkaasti.

Spin

Hyväntuulinen ja hikinen sisäpyöräilytunti kehittää vauhtikestävyyttä. Tämä tsemppaavan musiikin siivittämä pyöräretki ei takuulla jätä ketään kylmäksi.  Ohjaajana Johanna.

ÄijäSpin on sisäpyöräilyä miehille.

ÄijäSpin

Tämä on sisäpyöräilytunti vain miehille. Hiki irti 45 minuutin pyöräilyosuudella ja kaikki vielä peliin keskivartalotreenissä. Ohjaajana Timo.

ÄijäSpin on sisäpyöräilyä miehille.

Retro

Retro on reipastempoinen klassisia aerobicaskeleita sisältävä tunti, jonka päättää lyhyt lihaskunto-osuus. Mukaansa tempaavaat helpot askelsarjat nostavat hien pintaan ja hymyn huulille. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Lihaskuntoharjoittelua lisäpainoilla ja kehonpainolla.

EasyBody

EasyBody on iisiä lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Lihaskuntoharjoittelua lisäpainoilla, ilman askelsarjoja.

Pump

Kehoa muokkaava ja vahvistava lihaskuntotunti lisäpainoilla, ei sisällä askelsarjoja. Jokainen voi säätää harjoituspainot itselleen sopiviksi, joten tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Iisi aloitus spinningiin.

PowerMethod

Toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa treenaat tehokkaasti sekä turvallisesti perus- ja kestovoimaa. Opit oikeat liiketekniikat ja saat liikkeen tuntumaan siellä missä pitääkin. Ohjaajana Marika.

Ohjattu HUR-laitetreeni kuntosalin puolella.

HUR-circuit

Tämä kuntosaliharjoittelu on ohjattua kiertoharjoittelua miellyttävillä ja helppokäyttöisillä ilmanpainelaitteilla. Ohjaajana Johanna ja Marika.

Lihaskuntoharjoittelua vastuskuminauhalla ja steppilaudalla.

Kuntonyrkkeily

Iskuja, väistöjä ja varjonyrkkeilyä. Treenit koostuvat tekniikkaharjoittelusta, pariharjoituksista ja nyrkkeilynomaisesta lihaskunto-osuudesta. Saat apua myös niska-hartiaseudun jäykkyyteen. Hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua ilman tyrmäyksiä! Ohjaajana Johanna ja Marika.

Perusjumppatunti, jossa puna nousee poskille ja hiki otsalle.

Kuntojumppa

Perusjumppatunti jossa hiki nousee otsalle ja puna poskille. Koko keho saa muokkausta ja mieli virkistystä mukavassa porukassa. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Terve selkä -tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen.

Terve selkä

Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Tällä tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii erittäin hyvin myös vähän liikuntaa harrastaneille. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Kestävyyttä, voimaa ja ketteryyttä intentiivisestä m.a.x.-treenistä.

FasciaMethod

FasciaMethod on dynaamista ja aktiivista ketjuliikkuvuusharjoittelua. Harjoittelussa keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Harjoitustapa soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Ohjaajana Marika.

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta esimerkiksi kuntosalin tai juoksulenkin jälkeen.

Liikkuvuus

Tämä kehoa huoltava ja liikkuvuutta lisäävä treeni toimii hyvin omana harjoituksena mutta sopii hyvin myös ryhmäliikuntatunnin, kuntosaliharjoittelun tai juoksulenkin jälkeen. Ohjaajana Johanna ja Marika.

Kehon syviä lihaksia vahvistava kehonhallintatekniikkatunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Venyttelyjumppa

Venyttelyjumppa avaa kehon kireyksiä ja antaa lempeää liikettä nivelille ja lihaksille. Tällä matalan tason ryhmäliikuntatunnilla on hyvä aloittaa kuntoilu. Liike on ylivoimainen lääke.

Kehon syviä lihaksia vahvistava kehonhallintatekniikkatunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Jooga

Rauhallisen fyysinen harjoitus, joka vahvistaa ja vapauttaa kehoa, aktivoi hengitystä sekä rauhoittaa hermostoa. Tunti sopii myös aloittelijoille. Ohjaajana Johanna.

Energistä tanssia uusimpien hittien ja tunnettujen klassikoiden latinorytmien tahdissa!

Afterwork jooga

Lempeä joogatunti, joka edistää hyvinvointiasi. Käytämme tunnille runsaasti apuvälineitä, jotta harjoitus olisi jokaiselle sopivan tasoinen. Tunti sopii kaikenikäisille, jotka kaipaavat lempeää, kehoa huoltavaa liikettä ja hermoston rauhoittamista. Tai mitä jos jättäisit työpäivän taaksesti rauhoittuen – voit tulla mukaan suoraan töistä. Ohjaajana Johanna.

Kehon syviä lihaksia vahvistava kehonhallintatekniikkatunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka joka harjoittaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta. Keskeistä harjoittelussa on hengitys ja oikea suoritustekniikka. Ohjaajana Marika.

Tuttuja lavatansseja tanssitaan ilman paria lavatanssimusiikin siivittämänä.

Lavis – Lavatanssijumppa

Lavatanssijumppa jossa tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, jenkka, jive/rock, cha cha ja samba. Lavista tanssitaan yksin joten ei vaaraa että kukaan talloo varpaillesi. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Kulkutunnisteen tai kertakäynnin kuntosalille voit lunastaa asiakaspalvelupisteestämme.

Kulkutunnisteelle voit ladata myös jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä mobiililiikuntaseteleillä. Asiakaspalvelupisteemme ollessa suljettuna, kulkutunnisteen voi käydä myös lunastamassa vieressä sijaitsevasta Sandy Kelt -ravintolasta.