GoFit – Hinnasto

Asiakaspalvelupisteen aukioloajat

GoFit – Hinnasto

Asiakaspalvelupisteen aukioloajat

Meillä voit maksaa käteisellä, korttimaksulla sekä kaikilla yleisimmillä mobiililiikuntaseteleillä.

Kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille 11 €/*9 €
65+ ryhmäliikuntatunti 6,50 €

*) Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä maksun yhteydessä.

Kulkutunnisteet ja kertakäynnit ovat lunastettavissa asiakaspalvelupisteemme lisäksi myös läheisestä Sandy Kelt-ravintolasta.

Viikkopassi 20€
Viikkopassi on voimassa 7 päivän ajan, jonka aikana voit kuntoilla kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla niin usein kun haluat.

Lataa passi kulkutunnisteelle ja pääset treenaamaan päivittäin klo 5-23.

10 x liikuntapassi 70 €/67* €
*) Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä maksun yhteydessä.

10x liikuntapassi on henkilökohtainen passi, jonka omistajalla on kymmenen kerran käyttöoikeus kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
Passin voimassaoloaika yksi vuosi ostopäivästä.

Liikuntapassin voi lunastaa asiakaspalvelupisteestämme.

Kulkutunnisteesta maksetaan 10 € pantti, jonka saa lunastaa palautuksen jälkeen takaisin. Asiakaspalvelupisteestä voit käydä lunastamassa RDIF-kulkutunnisteen, jolle voit ladata jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.

Kulkutunnisteet ja kertakäynnit ovat lunastettavissa asiakaspalvelupisteemme lisäksi myös läheisestä Sandy Kelt-ravintolasta.

Vuosijäsenyyden kuukausimaksu on 42,00 / 36,00* € .
(*opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet)

Vuosijäsenyys on määräaikainen jäsenyys, joka on voimassa 12 kk sopimuksen allekirjoituksesta. Vuosijäsenyys sopii aktiiviselle kuntosali- ja ryhmäliikuntatuntien käyttäjälle, joka liikkuu niin kesät kuin talvetkin – hän voi kutsua GoFitia jo toiseksi kodikseen! Vuosijäsen pääsee kuntoilemaan koko vuoden edulliseen kuukausihintaan.

Ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan käteisellä sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan jäsensopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla. Määräaikaisen sopimuksen kaikki 12 kuukauden jäsenmaksut voidaan suorittaa myös yhdellä kertaa käteisellä, jolloin se merkitään jäsensopimukseen.

Vuosijäsenen tulee esittää jäsenkorttinsa asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Jäsenkortti on henkilökohtainen^ ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Jäsenehdot PDF-tiedostona

^ Määräaikaisen vuosijäsenyyden voi vuokrata GoFit Oy:n suostumuksella toiselle osapuolelle. Vuokrauksen minimikesto on 1 kk. Voit tiedustella vuokrattavia jäsenyyksiä kuntosalin asiakaspalvelupisteestä.

Kausijäsenen ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu on 55,00 € / 49,00* €.
Seuraavien kuukausien veloitukset 48,00 € / 42,00* €.
(*opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet)

Kausijäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Toistaiseksi voimassaoleva kausijäsenyys sopii asiakkaille, jotka vaikuttavat lyhyen ajan kuntosali- ja liikuntapalvelujen läheisyydessä tai jostain muusta syystä eivät halua sitoutua pitempiaikaiseksi jäseneksi.

Kausijäsenyyden ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan käteisellä sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla.

Kausijäsenen tulee esittää jäsenkorttinsa asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Jäsenehdot PDF-tiedostona

Kausijäsenyyden irtisanominen on tehtävä osoitteeseen info@gofit.fi tai henkilökohtaisesti GoFitin asiakaspalvelupisteessä. Irtisanomisen tulee olla perillä kuukausi etukäteen, viimeistään kalenterikuukauden 17. päivä.

Mikäli olet irtisanonut kausijäsenyytesi ja liityt taas uudestaan kausijäseneksi, ensimmäisen kuukauden veloitussumma on aina 55,00 € / *49,00 €, ja sitä seuraavat kuukausiveloitukset 48,00 € / *42,00 €.

Jäsenetuja GoFitin vuosi- ja kausijäsenille:

GoFitin jäsenet saavat edullisemmat hinnat muun muassa näistä:

  • InBody230-kehonkoostumusmittaus 26€ (norm. 30€)

  • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma edulliseen jäsenhintaan alkaen 51 €

  • Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman uusinta edulliseen jäsenhintaan alkaen 41 €

Liittymällä vuosi- tai kausijäseneksi varmistat nämä edut saman tien itsellesi!

Personal Traning-paketit GoFitisssä Kalajoella, Hiekkasärkillä.