Meillä voit maksaa käteisellä, korttimaksulla sekä kaikilla yleisimmillä mobiililiikuntaseteleillä.

Kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille 11 €/*9 €

Kalajokiset 65+ vuotiaat 3,50 €   1 kertakäynti/vko (Kalajoen kaupungin tukema)

*) Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä maksun yhteydessä.

Kulkutunnisteet ja kertakäynnit ovat lunastettavissa asiakaspalvelupisteemme lisäksi myös läheisestä Sandy Kelt-ravintolasta.

Asiakaspalvelumme ollessa suljettu voit lunastaa kertakäynnin myös verkkokaupastamme  http://gofit.kulkuriaccess.fi

Viikkopassi 22€
Viikkopassi on voimassa 7 päivän ajan, jonka aikana voit kuntoilla kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla niin usein kun haluat.

Lataa passi kulkutunnisteelle ja pääset treenaamaan päivittäin klo 5-23.

10 x liikuntapassi 72 €/69* €
*) Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä maksun yhteydessä.

10x liikuntapassi on henkilökohtainen passi, jonka omistajalla on kymmenen kerran käyttöoikeus kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
Passin voimassaoloaika 12 kk ostopäivästä.

Liikuntapassin voi lunastaa asiakaspalvelupisteestämme tai voit ladata kulkutunnisteellesi uuden passin verkkokaupastamme http://gofit.kulkuriaccess.fi

Kulkutunnisteesta maksetaan 10 € pantti, jonka saa lunastaa palautuksen jälkeen takaisin. Asiakaspalvelupisteestä voit käydä lunastamassa RFID-kulkutunnisteen, jolle voit ladata jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.

Vuosijäsenyyden kuukausimaksu on 43,90 / 37,90* € .
(*opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet)

Vuosijäsenyys on määräaikainen jäsenyys, joka on voimassa 12 kk sopimuksen allekirjoituksesta. Vuosijäsenyys sopii aktiiviselle kuntosali- ja ryhmäliikuntatuntien käyttäjälle, joka liikkuu niin kesät kuin talvetkin – hän voi kutsua GoFitia jo toiseksi kodikseen! Vuosijäsen pääsee kuntoilemaan koko vuoden edulliseen kuukausihintaan.

Ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan jäsensopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla. Määräaikaisen sopimuksen kaikki 12 kuukauden jäsenmaksut voidaan suorittaa myös yhdellä kertaa, jolloin se merkitään jäsensopimukseen.

Vuosijäsenen tulee kirjautua kulkutunnisteella asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Kulkutunniste on henkilökohtainen^ ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Jäsenehdot PDF-tiedostona

^ Määräaikaisen vuosijäsenyyden voi vuokrata GoFit Oy:n suostumuksella toiselle osapuolelle. Vuokrauksen minimikesto on 1 kk. Voit tiedustella vuokrattavia jäsenyyksiä kuntosalin asiakaspalvelupisteestä.

Kausijäsenen ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu on 56,90 € / 50,90* €.
Seuraavien kuukausien veloitukset 49,90 € / 43,90* €.
(*opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet)

Kausijäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Toistaiseksi voimassaoleva kausijäsenyys sopii asiakkaille, jotka vaikuttavat lyhyen ajan kuntosali- ja liikuntapalvelujen läheisyydessä tai jostain muusta syystä eivät halua sitoutua pitempiaikaiseksi jäseneksi.

Kausijäsenyyden ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan  sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla.

Kausijäsenen tulee kirjautua kulkutunnisteella asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Kulkutunniste on henkilökohtainen ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Jäsenehdot PDF-tiedostona

Kausijäsenyyden irtisanominen on tehtävä osoitteeseen info@gofit.fi tai henkilökohtaisesti GoFitin asiakaspalvelupisteessä. Irtisanomisen tulee olla perillä kuukausi etukäteen, viimeistään kalenterikuukauden 14. päivä.

Mikäli olet irtisanonut kausijäsenyytesi ja liityt taas uudestaan kausijäseneksi, ensimmäisen kuukauden veloitussumma on aina 55,00 € / *49,00 €, ja sitä seuraavat kuukausiveloitukset 48,00 € / *42,00 €.

Hyvinvointipassilla yhdistät kuntosali- ja kylpyläpalvelut – löydät molemmat saman katon alta

Hyvinvointipassi on vuosijäsenyys, joka solmitaan 12kk ajaksi kerrallaan
Jäsenyys sisältää:
  • Kylpylän ja uimahallin käytön
  • Kylpylän viikko-ohjelman mukaisiin vesijumppiin osallistumisen
  • GoFit kuntokeskuksen kuntosalin käytön ja ryhmäliikuntatunneille osallistumisen
  • Passi on henkilökohtainen. Lisäksi passilla saa etuja, kuten kuntosaliohjelman jäsenhintaan.

Kuukausimaksu:
68 €/kk
*59 €/kk (opiskelijat, eläkeläiset).

Tarjous

Hankkiessasi Hyvinvointipassin joulu-tammikuun aikana, saat  GoFit tuotelahjan sekä ensimmäisen kuukausimaksun etuhintaan.
58 €/kk
*49 €/ kk (opiskelijat, eläkeläiset)

Jäsenyyden voi maksaa joko kerrallaan 12 kk, tai osissa 1 kk kerrallaan.

Tästä asiakas sopii Kuntokeskus GoFitin kanssa sopimusta tehdessä. Jäsenyyden voi solmia ainoastaan GoFitin asiakaspalvelussa.

Jäsenehdot löydät tästä.

Kuntosalijäsenyys alle 15-vuotiaille 29,90 €/ kk

Jäsenyys sisältää kuntosalin käytön ja viikko-ohjelman ryhmäliikuntatunnit.

Nuorisojäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Nuorisojäsenyyden ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla.

Jäsenen tulee kirjautua kulkutunnisteellaan asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Kulkutunniste on henkilökohtainen ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Nuorisojäsenyyden irtisanominen on tehtävä osoitteeseen info@gofit.fi tai henkilökohtaisesti GoFitin asiakaspalvelupisteessä. Irtisanomisen tulee olla perillä kuukausi etukäteen, viimeistään kalenterikuukauden 14. päivä.

Jäsenetuja GoFitin vuosi- ja kausijäsenille:

GoFitin jäsenet saavat edullisemmat hinnat muun muassa näistä:

  • InBody230-kehonkoostumusmittaus 26€ (norm. 30€)

  • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma edulliseen jäsenhintaan alkaen 53 €

  • Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman uusinta edulliseen jäsenhintaan alkaen 43 €

  • Coronaria Kalajoen toimipisteen fysioterapiapalvelut -10 %

Liittymällä GoFitin jäseneksi varmistat nämä edut saman tien itsellesi!

Personal Traning-paketit GoFitisssä Kalajoella, Hiekkasärkillä.