GoFit – Asiakaspalvelupiste

GoFit – Asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupisteemme on avoinna:

ma klo 12.15-20
ti-to klo 9-12 ja 16-20
pe klo 10-18, la klo 9-13

p. 044 565 9317
info@gofit.fi

GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa lähellä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja. GoFitin tilat sijaitsevat samassa yhteydessä kylpylähotellin, kylpylän sekä kylpylän muiden ravintola- ja hemmotteluosastojen kanssa.

Sisäänkäynti katutasossa ennen kylpylän pääovea liikenneympyrästä päin katsottuna. Katutasolla ovat asiakaspalvelupisteemme, ryhmäliikuntasali, spinning-tila sekä pukuhuoneet.

Alakerrassa sijaitsevaan kuntosaliin käynti asiakaspalvelupisteen viereisistä lasiovista ja kuntosali on portaiden alapäässä.

Hotellivieraat voivat kulkea tilaamme yhdyskäytävän ja kylpylän sisätilojen kautta asiakaspalvelupisteemme aukioloaikojen puitteissa. Muulloin käynti ulko-oven kautta.

Asiakaspalvelupisteen ollessa avoinna, sieltä on ostettavissa välipalapatukoita sekä proteiinijuomia!

Kulkutunnisteella kuntosalille päivittäin klo 5-23.

Kulkutunnisteen voit käydä lunastamassa asiakaspalvelupisteestämme. Kulkutunnisteelle voi ladata jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille sekä ryhmäliikuntatunneille.

Asiakaspalvelumme ollessa suljettu voit lunastaa kertakäynnin verkkokaupastamme http://gofit.kulkuriaccess.fi tai viereisestä Sandy Kelt-ravintolasta.

Tervetuloa nauttimaan liikkumisen ilosta GoFitiin!

HENKILÖKUNTAMME:

Teitä täällä GoFitissä ovat palvelemassa pirteät ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme!

Johanna Östberg
Johanna Östberg
Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

p. 040 737 5472
johanna@gofit.fi

Marika Ojala
Marika Ojala
Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.
p. 044 358 6993
marika@gofit.fi
Timo Seikkula
Timo Seikkula
Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.
Miro Manderbacka
Miro Manderbacka
Miron tapaat asiakaspalvelupisteeltämme. Mikäli kaipaat apua voimaharjoitteluun, nykäise Miroa hihasta. Nuoresta iästään huolimatta on hänellä painonnostajana vankka kokemus voimaharjoittelusta.

p. 044 565 9317

Johanna Siironen
Johanna Siironen
Johanna tsemppaa sinut läpi hikisen pyöräretken aina maanantaisin spin-tunnilla.

p. 044 565 9317