GoFit – Asiakaspalvelupiste

Hinnastoon!

GoFit – Asiakaspalvelupiste

Hinnastoon!

Asiakaspalvelupisteemme on avoinna:

ma klo 12-20
ti-to klo 9-12 ja 16-20
pe-la klo 9-13

p. 044 565 9317
info@gofit.fi

GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa lähellä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja. GoFitin tilat sijaitsevat samassa yhteydessä kylpylähotellin, kylpylän sekä kylpylän muiden ravintola- ja hemmotteluosastojen kanssa.

Sisäänkäynti katutasossa ennen kylpylän pääovea liikenneympyrästä päin katsottuna. Katutasolla ovat asiakaspalvelupisteemme, ryhmäliikuntasali, spinning-tila sekä pukuhuoneet.

Alakerrassa sijaitsevaan kuntosaliin käynti asiakaspalvelupisteen viereisistä lasiovista ja kuntosali on portaiden alapäässä.

Hotellivieraat voivat kulkea tilaamme yhdyskäytävän ja kylpylän sisätilojen kautta asiakaspalvelupisteemme aukioloaikojen puitteissa. Muulloin käynti ulko-oven kautta.

Asiakaspalvelupisteen ollessa avoinna, sieltä on ostettavissa välipalapatukoita sekä proteiinijuomia!

Kulkutunnisteella kuntosalille päivittäin klo 5-23.

Kulkutunnisteen voit käydä lunastamassa asiakaspalvelupisteestämme. Kulkutunnisteelle voi ladata jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille sekä ryhmäliikuntatunneille.

Asiakaspalvelumme ollessa suljettu kertakäynnin ja kulkutunnisteen voi käydä lunastamassa myös viereisestä Sandy Kelt-ravintolasta.

Ilmottaudu ryhmäliikuntatunneille täältä!

Tervetuloa nauttimaan liikkumisen ilosta GoFitiin!

HENKILÖKUNTAMME:

Teitä täällä GoFitissä ovat palvelemassa pirteät ja ammattitaitoiset liikuntaohjaajamme!

Johanna Helisten
Johanna Helisten
Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

p. 040 737 5472

Marika Ojala
Marika Ojala
Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.
p. 044 358 6993
Johanna Juhola
Johanna Juhola
Johanna on tuttu näky spinning-tuntien ohjaajana. Johannalla on kilpailutaustaa yleisurheilussa ja hiihdossa, nykyään hän on aktiivikuntoilija ja usein hänet näkee kuntosalillamme treenaamassa.
Timo Seikkula
Timo Seikkula
Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.
Paavo Tilvis
Paavo Tilvis
Asiakaspalvelupisteellämme useimmiten sinua palvelemassa on Paavo. Pienestä pitäen suunnistusta harrastanut Paavo osaa neuvoa ja opastaa sinua aina yhtä iloisesti ja positiivisesti!

p. 044 565 9317