GoFit – Asiakaspalvelupiste

GoFit – Asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupisteemme on avoinna:

ma klo 12.15-20
ti-to klo 9-12 ja 16-20
pe klo 10-13, la klo 9-13

p. 044 565 9317
info@gofit.fi

GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa lähellä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja. GoFitin tilat sijaitsevat samassa yhteydessä kylpylähotellin, kylpylän sekä kylpylän muiden ravintola- ja hemmotteluosastojen kanssa.

Sisäänkäynti katutasossa ennen kylpylän pääovea liikenneympyrästä päin katsottuna. Katutasolla ovat asiakaspalvelupisteemme, ryhmäliikuntasali, spinning-tila sekä pukuhuoneet.

Alakerrassa sijaitsevaan kuntosaliin käynti asiakaspalvelupisteen viereisistä lasiovista ja kuntosali on portaiden alapäässä.

Hotellivieraat voivat kulkea tilaamme yhdyskäytävän ja kylpylän sisätilojen kautta asiakaspalvelupisteemme aukioloaikojen puitteissa. Muulloin käynti ulko-oven kautta.

Asiakaspalvelupisteen ollessa avoinna, sieltä on ostettavissa välipalapatukoita sekä proteiinijuomia!

Kulkutunnisteella kuntosalille päivittäin klo 5-23.

Kulkutunnisteen voit käydä lunastamassa asiakaspalvelupisteestämme. Kulkutunnisteelle voi ladata jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille sekä ryhmäliikuntatunneille.

Asiakaspalvelumme ollessa suljettu voit lunastaa kertakäynnin verkkokaupastamme http://gofit.kulkuriaccess.fi tai viereisestä Sandy Kelt-ravintolasta.

Tervetuloa nauttimaan liikkumisen ilosta GoFitiin!

HENKILÖKUNTAMME:

Teitä täällä GoFitissä ovat palvelemassa pirteät ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme!

Johanna Östberg
Johanna Östberg
Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

p. 040 737 5472
johanna@gofit.fi

Marika Ojala
Marika Ojala
Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.
p. 044 358 6993
marika@gofit.fi
Timo Seikkula
Timo Seikkula
Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.