GoFit on Kalajoen monipuolisin kuntokeskus. Meillä kaikki ovat tervetulleita, aloittelijoista pidempäänkin treenanneet!

  • HUR-Älykorttilaitteet, nykyaikaiset lämmittelylaitteet, Precor- ja Normann-painopakkalaitteet, vapaat painot ja toiminnallisen treenin välineitä

  • Kulkutunnisteella käynti päivittäin klo 5-23. Muulloin asiakaspalvelupisteen aukiolojen puitteissa.

  • Kulkutunnisteen (pantti 10€) tai kertakäynnin lunastus asiakaspalvelupisteestä tai läheisestä Sandy Kelt-ravintolasta

  • Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin asukkaille kuntosalin käyttö on maksutonta.

  • Ohjattujen HUR-tuntien aikatalut näet ryhmäliikuntakalenterista!

GoFit Kuntosali

Käynti kuntosalille katutason kautta kulkutunnisteella päivittäin klo 5-23. Katutasolla sijaitsevat asiakaspalvelupisteemme, ryhmäliikuntasali, spinningtila sekä kaikki pukuhuoneet.

Laskeutuessasi valoisia portaita pitkin alas viihtyisiin kuntosalitiloihimme heti vasemmalta löydät nykyaikaiset lämmittelylaitteet sekä HUR-älykorttilaitteet, joiden vastus syntyy turvallisesti ilmanpaineen avulla.

Portaiden oikealta puolelta löydät voimailupuolen, jossa on erittäin kattava valikoima vapaita painoja, Precor- ja Normann-painopakkalaitteita sekä toiminnallista harjoittelua tukevia välineitä.

Portaiden alla lämmittelylaitteiden takaa löydät rauhallisen sopen, jossa voit palautella ja venytellä treeniesi jälkeen. Vesipullon voit täyttää vesipisteellämme. Wc-tilat löytyvät pukuhuoneista.

  • Toiminnalliseen treeniin löydät lisää välineitä yläkerran liikuntasalista. Salissa voit treenata käyttäen apunasi nyrkkeilyhanskoja ja pistareita, paljon eripainoisia kahvakuulia, hyppybokseja ja jumppapalloja aina silloin, kun salissa ei ole ohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

  • Ohjattuja HUR-laitetreenejä kuntosalillamme on aamuisin ja iltaisin aina maanantaista torstaihin. Aikataulut löydät ryhmäliikuntakalenteristamme.

  • Lämmittelylaitteet ja voimailupuoli ovat vapaassa käytössä ohjattujen kuntosalivuorojen aikana.

  • Myös ryhmäliikuntasali on vapaassa käytössä, kun salissa ei ole ohjattuja tunteja.

Kuntosali GoFit, Kalajoki Hiekkasärkät

”GoFitissä on todella hyvät puitteet ja välineet. Monenlaiseen treeniin sopivat monipuoliset painot sekä tilat!”

AKTIIVILOMAILIJA, OULU

Kulkutunnisteen tai kertakäynnin kuntosalille voit lunastaa asiakaspalvelupisteestämme.

Kulkutunnisteelle voit ladata myös jäsenyyksiä, 10xliikuntapasseja tai kertakäyntejä kuntosalille ja ryhmäliikuntakalenterin tunneille. Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä mobiililiikuntaseteleillä. Asiakaspalvelupisteemme ollessa suljettuna, kulkutunnisteen voi käydä myös lunastamassa vieressä sijaitsevasta Sandy Kelt -ravintolasta.