GoFit – Pienryhmätunnit

Sinulle, joka haluat vertaistukea ja yksilöllisempää ohjausta harjoitteluun.

Pienryhmässä saat vertaistukea ja yksilöllisempää harjoittelua 7-10 henkilön ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa ohjaaja pystyy varmistamaan, että liikkeiden tarkkuus ja laatu toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Pienryhmien liikuntateemoina Pilates (Alkeis ja Jatko) ja Niska-hartia.

Pienryhmätunnit:

Yksilöllisempää pilates-harjoittelua 7-10 henkilön ryhmässä.
Pienryhmäharjoittelussa ohjaaja pystyy varmistamaan, että liikkeiden tarkkuus ja laatu toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Pilates on tarkka kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Syvien tukilihasten löytäminen, niiden aktivoiminen ja vahvistaminen yhdessä pinnallisten lihasten kanssa lisää selkärangan hyvinvointia. Tärkeää on samalla rentouttaa kireät ja yliaktiiviset lihakset, jolloin koko kehon ryhti paranee. Harjoitukset kehittävät vartalonhallintaa, kehotietoisuutta sekä tukevat mielen hyvinvointia.

Pilatesharjoittelussa edetään rauhallisesti ja keskittyneesti liikkeestä toiseen pilates-hengityksen tahdittamana. Tavoitteena kehon toiminnan muuttaminen paremmaksi niin arkipäivän tilanteissa kuin vaativissa liikuntasuorituksissakin.

Pilates itsessään on tehokasta liikuntaa, ja se toimii erityisen hyvin myös muun liikunnan ja urheilun tukena.

Pilates alkeisryhmä vasta-alkajille keskiviikkoisin klo 16.55 alk. 13.3.2024 (täynnä)
Pilates jatkoryhmä edistyneille maanantaisin klo 17.00 alk. 11.3.2024
(täynnä)

Hinta 125 €/8 harjoituskertaa.

GoFit-jäsenille 95 €/8 opetuskertaa

Ilmoittautuminen GoFitin asiakaspalvelupisteeseen.

Oletko kiinnostunut aloittamaan pilatesharrastuksen?

Tutustu pilatekseen tällä intensiivisellä neljän tunnin starttikurssilla, jossa käymme läpi mattopilateksen pääperiaatteet pienryhmässä. Kurssilla saat hyvän pohjan osallistua viikkotunneille.

Kurssi sopii vasta-alkajille sekä kaikille kertausta haluaville.

4 harjoituskertaa 60 €, GoFit jäsenille 45 €

Seuraava ryhmä starttaa

Istuminen, huonot työasennot ja liikkumattomuus ovat usein syynä ryhdin romahtamiseen. Suuri osa niska-hartiaseudun ongelmista taas aiheutuu huonon ryhdin aiheuttamista lihaskireyksistä ja lihasepätasapainosta.

Hyvän ryhdin taustalla on kaksi salaisuutta: hyvä liikkuvuus ja vahvat tukilihakset. Niska-hartiaryhmässä paneudummekin näiden kahden asian parantamiseen.

Avaamme lihaskireyksiä, jonka seurauksena kehon virheasennot korjaantuvat ja kivut hellittävät sekä vahvistamme heikentyneitä tukilihaksia jolloin lihastasapaino ja kehonhallinta paranee.

Jatkoryhmä edistyneille

Hinta 125 €/8 harjoituskertaa. GoFit jäsenille 95 €/8 opetuskertaa
Ilmoittautuminen GoFitin asiakaspalvelupisteeseen.

Kysy rohkeasti meiltä lisää ryhmistä. Lue myös blogimme pienryhmistä!

Personal Traning-paketit GoFitisssä Kalajoella, Hiekkasärkillä.

Pienryhmiin mukaan vain sitovalla ilmottautumisella, kesken kauden ei mukaan voi liittyä. Seuraa ilmoitteluamme seuraavan pienryhmän alkamisesta!

Harjoittelu GoFitin niska-hartiaryhmässä on vähentänyt huomattavasti kiputiloja, jotka ovat aiheutuneet lääkärin todentamista selkärangan toimintahäiriöistä. Selkärangan ja koko kehon liikkuvuus on parantunut, enkä tarvitse lääkinnällistä apua enää juuri lainkaan. Tunnin jälkeen olo on energinen ja kehon valtaa ihana sisäinen lämpö. Opetus on asiantuntevaa, ammattimaista ja yksilöä huomioivaa. Suosittelen lämpimästi niska-hartiaryhmää ihan jokaiselle.

TUULIKKI, KALAJOKI

Tutustu muihin ryhmäliikuntatunteihimme!

Viikottaiset ryhmäliikuntatunnit kuvauksineen löydät ryhmäliikuntasivultamme.