Mitä on pienryhmäharjoittelu?

Personal training on pitkään ollut nimenomaan henkilökohtaista valmennusta, jossa ohjaaja ja asiakas tapaavat kahdestaan treenien merkeissä, ja sitäkin meiltä saa. GoFitin pienryhmässä jokainen osallistuja huomioidaan yksilönä, mutta treenit ja tapaamiset ohjaajan kanssa tapahtuvat kerran viikossa 5-10 hengen ryhmissä.

Pienryhmäharjoittelussa ryhmän jäsenillä on yhteinen tavoite, usein myös samankaltainen elämäntilanne: esimerkiksi työperäisiä niska-hartiakipuja, liian vähän aikaa treenaamiseen sekä mahdollisesti motivaatio-ongelmia tilanteensa korjaamiseen. Pienryhmässä saat ohjaajan henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi myös muiden ryhmäläisten kannustuksen sekä vertaistuen. Hyvin usein osallistujat eivät välttämättä tunne toisiaan, mutta yhteinen tavoite ja vertaistuki motivoivat ja antaa vetoapua kohti parempaa jaksamista ja fyysistä kuntoa.

Ohjaajan näkökulmasta pienryhmät ovat palkitsevia, koska pääsen työskentelemään pienessä ja tiiviissä porukassa, johon poikkeuksetta syntyy upea ryhmähenki. Ryhmähenki ja vertaistuki ovat kullanarvoista kun oma intosi hiipuu. Sinulla on ohjaajasi lisäksi myös muut vierellä tsemppaamassa. Pienryhmä innostaa myös keskustelemaan. Opitut taidot ja oivallukset omassa kehossa moninkertaistuvat, kun koko ryhmän anti jaetaan ryhmäläisten käyttöön.

Pienessä ryhmässä treenaaminen on laadukasta ja tehokasta. Lisäksi pienryhmäharjoittelun kustannukset jäävät alhaisemmaksi kuin henkilökohtaisessa valmennuksessa ja se madaltaa usein kynnystä lähteä kokeilemaan, miltä tuntuu liikkua ohjatusti.

GoFitissä starttaa säännöllisesti erilaisia pienryhmiä.

Niska-hartia sekä pilates pienryhmät ovat lyhytkestoisimpia 8 ryhmätapaamisen mittaisia valmennuksia.

Pidempikestoisempia pienryhmiä on esimerkiksi juoksukoulu, joka kestää koko kesän ajan. Treeniryhmät ovat yli 20 tapaamisen paketteja kattavine liikunta-, ravinto-, ja hyvinvointisisältöineen.

Alla pienryhmään osallistuneen Maija-Liisan mietteitä:

GoFitissä on lämmin ja ainutlaatuinen ilmapiiri, jossa voit olla oma itsesi. Jokainen yksilö huomioidaan ja saat varmasti aina apua ja opastusta.

Blogitekstin kirjoitti
Blogitekstin kirjoittiGoFitin Johanna.

Jaa tämä uutinen myös ystävillesi!