GoFit – Liikuntapalvelut yrityksille

GoFit – Liikuntapalvelut yrityksille

Sinulle, joka haluat pitää huolta yrityksesi tärkeimmästä voimavarasta!

Yrityksissä haasteena on henkilökunnan jaksaminen. Liikuntapalvelut ovat yksi parhaista keinoista huolehtia yrityksen tärkeästä pääomasta, henkilökunnasta. Liikunta vaikuttaa positiivisesti työntekijän kunnon ja terveyden lisäksi koko yrityksen ilmapiiriin. Yhteinen tekeminen lisää myös yhteishenkeä.

Keskeinen haaste on saada vähemmän aktiiviset henkilöt huolehtimaan hyvinvoinnistaan sekä herättämään heidän kiinnostuksensa liikuntaa ja omaa hyvinvointiansa kohtaan. Meillä GoFitissä on monipuolisten liikunta- ja testipalveluiden tarjoamisen lisäksi tavoitteena madaltaa liikunnan aloittamiskynnystä.

Räätälöimme yrityksellenne toiveidenne mukaisia palveluja sopivassa paketissa. Harjoituspaikka on mahdollista valita tarpeidenne mukaan. Se voi olla GoFitin liikuntatilojen lisäksi myös hiekkaranta, pururata tai vaikka yrityksenne omat tilat.

Räätälöitävät liikuntapalvelu-paketit:

Kokouspäivä Kalajoen Hiekkasärkillä? Tarvitseeko työyhteisönne päivän aikana tai sen päätteeksi hikeä pintaan tai mieluummin kevyttä kehoa ja mieltä rauhoittavaa liikettä?

Tiedustele meiltä lisää tai valitse seuraavista vaihtoehdoista teidän porukalle sopivin aktiviteetti esimerkiksi kokouspäivän päätteeksi.

Pilates, kesto 60 min
Pilates on kehonhallintatekniikka, joka sopii kaikille. Tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä

Jooga, kesto 60 min
Rauhallinen perustason tunti, jossa asanoissa viivytään muutaman hengityksen ajan. Jooga-asanat vaihtelevat lempeiden ja rauhoittavien sekä dynaamisten ja energiasoivien harjoitusten välillä. Tämä tunti sopii myös aloittelijoille.

Kehonhuolto, kesto 45-60 min.
Kevyttä, kehoa ja mieltä rauhoittavaa liikettä vaikkapa kokouspäivän lomaan. Venytyksiä, liikeratoja avaavia ja kehoa huoltavia liikkeitä koko vartalolle. Tunnin jälkeen tunnet kehosi rentoutuneeksi ja virkistyneeksi.

Terve selkä, kesto 45-60 min.
Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Tällä tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii erittäin hyvin myös vähän liikuntaa harrastaneille

Lavis-lavatanssijumppa, kesto 45-60 min.
Humppa kirvoittaa hien ja jenkka sulattaa kahvat! Tanssimme tuttuja lavatanssiaskeleita kuten humppa, jenkka, jive/rock, cha cha ja valssi. LAVISta tanssitaan yksin joten ei vaaraa että kukaan talloo varpaillesi.

Salsaton, kesto 45-60 min.
Lattarirytmejä, nostalgiakappaleita sekä kotimaisia tanssihittejä sopivasti sekoittava tanssitreeni saa lanteet liikkeelle ja hien irtoamaan.

Hinta toimitiloissamme 150 €/h

Twerk, kesto 60 min.
Twerkin juuret juontavat Afrikan eri heimojen liikekieleen, mutta nykypäivän twerkissä on paljon vaikutteita myös muunmuassa reggaetonista ja dancehallista. Pääosassaon lantiopainotteinen liikekieli, jolla saadaan pylly heilumaan erilaisin iskuin, pyörityksin ja sheikkauksin.

Twerkin hinta 1-5 hlö 200 €
Kuudes osallistuja ja siitä ylöspäin  hintaan lisättään 20€/osallistuja

Kuntotestipalveluja kaiken tasoisille liikkujille, ryhmille ja työporukoille.

Peruskunnon testauspaketti sisältää hengityselimistön kunnon testauksen, kehonkoostumusmittauksen, lihaskunnon ja liikkuvuuden testauksen.

Paketin hinta ryhmille määräytyy testin sisällön ja osallistujien lukumäärän mukaan.

Alkaen 65€

Ravinnosta vireyttä ja voimaa, kesto 45-60 min.
Tunnetko omat syömistapasi ja mitä muutoksia ruokailutottumuksiisi tulisi tehdä hyvän terveyden ylläpitämiseksi? Tästä perustietopaketista saat käytännönläheiset vinkit terveelliseen ja ravitsevaan ruokavalioon.

Keho työkaluna, kesto 45-60 min.
Kuinka ylläpitää työkykyä ja hyvää fyysistä kuntoa? Onko työ fyysistä työtä vai istumatyötä? Paneudumme työn keholle aiheuttamiin haasteisiin ja kuinka niihin tulisi vastata.

Vireyttä ja voimaa eläkevuosiin, kesto 45-60 min.
Kuinka pysyä kunnossa ja nauttia eläkevuosista hyvinvoivassa ja toimintakykyisessä kehossa. Perustietopaketti ravinnosta ja liikunnasta eläkkeellä tai eläkeiän kynnyksellä oleville.

Hinnat 167 €/h

Työkyvyn ylläpitämistä vahvistavaan liikkumiseen tueksi ammattitaitoiset ja koulutetut liikuntaohjaajamme laativat työntekijöillesi yksilölliset kuntosaliohjelmat. Ohjelma sisältää aina kaksi tapaamiskertaa.

Alkaen 49€

Lisää motivaatiota liikkumiseen saa kehonkoostumusmittauksella.

Mittauksesta hyötyä myös painonhallintaan. Mittaustulos kertoo muun muassa suuntaa antavan rasvan määrän kehon eri osissa, lihastasapainon sekä sen pitäisikö lihasmassaa lisätä vai rasvamassaa vähentää – vai molempia!

Hinta 30€/hlö

Personal Traning-paketit GoFitisssä Kalajoella, Hiekkasärkillä.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme työntekijöidesi työkyvyn huolehtimisesta!

Liikuntapalvelut on yksi parhaista keinoista huolehtia yrityksen tärkeimmän pääoman eli henkilökunnan terveydestä ja jaksamisesta. Liikunta vaikuttaa  positiivisesti työntekijän kunnon ja terveyden lisäksi koko yrityksen ilmapiiriin. Ota yhteyttä!

”Yhdessä koettu liikkumisen ilo ja hyöty kannustavat jatkamaan kuntoilua myös itsenäisesti ohjelman mukaan.”

TERVETULOA GOFITTIIN!

Tutustu ammattitaitoisiin liikuntaohjaajiimme!

Pirteät ja koulutetut liikuntaohjaajamme tapaat asiakaspalvelupisteeltämme, kuntosalilta tai ryhmäliikuntatunneiltamme.