Kuntosali

Kuntosali

GoFitin Kuntosali on varustettu monipuolisella välineistöllä, joka palvelee niin aloittelevaa kuntoilijaa kuin kokeneempaakin treenaajaa. Kuntosalillamme treenaat turvallisesti HUR-älykorttilaitteilla, vapailla painoilla sekä painopakkalatteilla unohtamatta toiminnallista treeniä tukeviä välineitä. Avoinna kulkukortilla päivittän klo 5-23.

Ryhmäliikuntatunnit kalajoki hiekkasärkät

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunteja maanantaista lauantaihin. Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät ohjattuja tunteja tehokkaista hikitreeneistä ja tanssijumpista aina rauhallisiin kehonhallinta- tai lihaskuntotunteihin. Myös ÄijäSpin-tunteja! Yhdellä kertakäyntimaksulla voit osallistua saman päivän aikana kahdelle puolen tunnin ryhmäliikuntatunnille. Tunnit nähtävissä ryhmäliikuntakalenterista!

Personal training

Personal Training

Suunnittelemme henkilökohtaisia liikuntapalvelusuunnitelmia niin yksityisille kuin yrityksille. Olemme tukenasi koko valmennussuhteen ajan!

Pienryhmät

Pienryhmät

Pienryhmässä vertaistukea ja yksilöllisempää harjoittelua 8-10 henkilön ryhmässä. Pienryhmien liikuntateemoina Pilates (alkeis ja jatko) sekä Niska-hartiajumppa.