Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät monipuolisesti ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Valikoimassa on varmasti jotain sinullekin! Pidit sitten rauhallisesta liikkumisesta tai tehokkaasta hikitreenistä. Meillä on myös oma ryhmäliikuntakalenteri 60+ ikäisille kuntoilijoille.

Kuntonyrkkeily

Ryhmäliikuntasali sekä spinningtila sijaitsevat katutasossa heti pukuhuoneiden välittömässä läheisyydessä

Osallistuessasi ryhmäliikuntatunnille kirjaudu tunnille kirjautumispisteella RFID-tunnisteella tai asiakaspalveluumme. Huom! Yhdellä kertakäynnillä voit osallistua saman päivän aikana kahdelle 30 min. ryhmäliikuntatunnille.

Osallistuessasi Pump tai Spin-tunnille, olethan ajoissa paikalla jotta ehdit kerätä kaikki tarvittavat välineet tai säätää pyörän säädöt itsellesi sopivaksi. Spin-tunneille tarvitset myös hikipyyhkeen.

TUTUSTU TÄSTÄ SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERIIN

 

Tuntikuvaukset

Harmony

Harmony

Rauhallista tekemistä omaan kehoon keskittyen, syviä lihaksia vahvistaen sekä kehon että mielen kireyksiä avaten. Ohjaajana Johanna ja Marika.

Putkirullaus

Putkirullaus

Putkirullaus on ohjattua omatoimista hierontaa. Tämä pehmittää lihaksia, parantaa verenkiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä saa aikaan rennon ja hyvän olon. Tunnille tarvitset oman rullan. Ohjaajana Hanne-Mari.

Terve selkä

Terve selkä

Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Tällä tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii erittäin hyvin myös vähän liikuntaa harrastaneille. Ohjaajana Marika.

Pilates

Pilates

Tämä on alkeistason mattopilatestunti. Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka, joka harjoittaa kehon syviä lihaksia, lisää koordinaatiokykyä, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta. Keskeistä harjoittelussa on oikea hengitys ja suoritustekniikka. Tunti sopii kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Ohjaajana Marika.

Rapakuntojumppa

Rapakuntojumppa

Kunnonkohotusta ja kadonneen vyötärön metsästystä liikunnan parissa aloitteleville. sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyn. Ohjaajana Johanna ja Marika.

HUR-circuit

HUR-circuit

Lihaskestävyyttä kehittävää kiertoharjoittelua miellyttävillä ja helppokäyttöisillä HUR-ilmanpainelaitteilla. Lisämausteena kehonhallintaa ja sykettä nostavia liikkeitä. Ohjaajina Jaakko, Johanna ja Marika.

EasyBody

EasyBody

EasyBody on iisiä lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Voit yhdistää tämän tunnin vaikkapa EasySpin- tai BodyCombatin perään. Ohjaajina Marika ja Johanna.

Pump

Pump

Kehoa muokkaava ja vahvistava lihaskuntotunti lisäpainoilla, ei sisällä askelsarjoja. Jokainen voi säätää harjoituspainot itselleen sopiviksi, joten tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta. Ohjaajana Johanna.

EasySpin

EasySpin

Lempeä puolen tunnint sisäpyöräilytunti sinulle joka vasta aloittelet sisäpyöräilyä. Tunti kehittää peruskuntoa ja auttaa myös painonhallinnassa. Ennen tunnin alkua ohjaaja opastaa pyörän säädöissä ja auttaa turvallisesti matkaan. Aktiivitreenaaja voi käyttää EasySpin-tuntia palauttavana harjoituksena. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Spin

Spin

Tämä on keskiraskas sisäpyöräilytunti mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Ohjaajina Johanna ja Marika.

SuomiPop-Spin

SuomiPop-Spin

Hyväntuulinen ja hikinen sisäpyöräilytunti suomalaisen musiikin siivittämänä. Vain ja ainoastaan kotimaisia hittejä ja klassikoita.

Spin&Bum

Spin&Bum

Vauhdikkaan 40 minuutin sisäpyöräilyosuuden jälkeen siirrytään liikuntasaliin treenaamaan pakaroita ja keskivartaloa. Ohjaajina Hanne-Mari ja Minna.

ÄijäSpin

ÄijäSpin

Tämä on sisäpyöräilytunti vain miehille. Hiki irti 45 minuutin pyöräilyosuudella ja kaikki vielä peliin keskivartalotreenissä. Ohjaajana Timo.

Lavis

Lavis

Lavatanssijumppa jossa tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, jenkka, jive/rock, cha cha ja samba. Lavista tanssitaan yksin joten ei vaaraa että kukaan talloo varpaillesi. Ohjaajina Johanna ja Marika.

LesMills SH`BAM

LesMills SH`BAM

Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä tunti on täydellinen tapa kohottaa kuntoa sekä vapauttaa sisäinen tanssijasi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä. Come as you are, leave as a star! Ohjaajana Johanna.

LesMills BodyCombat

LesMills BodyCombat

Energiaa ja voimaa huokuva treeni, joka lainaa liikkeitä eri kamppailulajeista kuitenkin täysin ilman kontaktia. Erilaisten lyönti- ja potkusarjojen avulla kehität aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa ja kehonhallintaa. Ohjaajana Marika ja Riitta.

BodyHiit

BodyHiit

Intensiivinen tehotreeni joka polttaa rasvaa, lisää lihasvoimaa, kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Ohjaajana Minna.

60+ Kuntojumppa

60+ Kuntojumppa

Perusjumppatunti jossa hiki nousee otsalle ja puna poskille. Koko keho saa muokkausta ja mieli virkistystä mukavassa porukassa.

60+ Sisäpyöräily

60+ Sisäpyöräily

Tällä musiikin siivittämällä pyöräretkellä pysyt varmasti pystyssä ja saat hien irtoamaan. Lisähöysteenä lihaskuntoa ja venyttelyä. Tunti järjestetään joka toinen tiistai (parilliset viikot).

ILMOITTAUDU ENNAKKOON

https://gofit.it-opas.fi/php
p. 044 565 9317

Tähdellä merkityille tunneille on ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittautua omilla tunnuksillasi osoitteessa https://gofit.it-opas.fi/php tai puhelimitse. Tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä seitsemän päivää eteenpäinRyhmäliikuntakalenteri

Ma klo 17.15 Lavis-lavatanssijumppa 45 min. liikuntasali
  klo 18.05 EasyBody 30 min. liikuntasali
  klo 18.45 EasySpin* 30 min. spinning-tila
Ti klo 17.30 Sh`Bam 45 min. liikuntasali
  klo 18.20 Pump* 60 min. liikuntasali
 Ke klo 17.30 BodyCombat 45 min. liikuntasali
  klo 18.20 Pilates* 60 min. liikuntasali

60+ ryhmäliikunta

Ti klo 10.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
  klo 11.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
Ke klo 9.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
         
Ryhmäliikuntaohjauksista vastaa pirteä ja ammattitaitoinen tiimimme.

Johanna Helisten

Johanna Helisten

Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

Marika Ojala

Marika Ojala

Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.

Timo Seikkula

Timo Seikkula

Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta ohjaa itsepuolustustuslajeihin pohjautuvaa BodyCombat-ryhmäliikuntatuntia.

Jaakko Kivioja

Jaakko Kivioja

Jaakon löydät useimmiten asiakaspalvelupisteestä tai kuntosaliohjauksen parista. Jaakolta saat varmasti asiantuntevaa opastusta, jos jokin treeniliikkeen tekniikka askarruttaa mieltäsi.

Hanne-Mari Brax

Hanne-Mari Brax

”Hansussa” on kipinää ja rakkautta treeniin. Hansu ohjaa GoFitissä ryhmäliikuntaa, pääosin pumppia, putkirullausta ja easyspinniä.