Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät monipuolisesti ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Valikoimassa on varmasti jotain sinullekin! Pidit sitten rauhallisesta liikkumisesta tai tehokkaasta hikitreenistä. Meillä on myös oma ryhmäliikuntakalenteri 60+ ikäisille kuntoilijoille.

Kuntonyrkkeily

Ryhmäliikuntasali sekä spinningtila sijaitsevat katutasossa heti pukuhuoneiden välittömässä läheisyydessä

Osallistuessasi ryhmäliikuntatunnille kirjaudu tunnille kirjautumispisteella RFID-tunnisteella tai asiakaspalveluumme. Huom! Yhdellä kertakäynnillä voit osallistua saman päivän aikana kahdelle 30 min. ryhmäliikuntatunnille.

Osallistuessasi Pump tai Spin-tunnille, olethan ajoissa paikalla jotta ehdit kerätä kaikki tarvittavat välineet tai säätää pyörän säädöt itsellesi sopivaksi. Spin-tunneille tarvitset myös hikipyyhkeen.

TULOSTA TÄSTÄ SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

 

Tuntikuvaukset

Terve selkä

Terve selkä

Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Tällä tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii erittäin hyvin myös vähän liikuntaa harrastaneille. Ohjaajana Marika.

Pilates

Pilates

Tämä on alkeistason mattopilatestunti. Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka, joka harjoittaa kehon syviä lihaksia, lisää koordinaatiokykyä, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta. Keskeistä harjoittelussa on oikea hengitys ja suoritustekniikka. Tunti sopii kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Ohjaajana Marika.

Liikkuvuus

Liikkuvuus

Tämä keoa huoltava ja liikkuvuutta lisäävä treeni toimii hyvin omana harjoituksena mutta sopii hyvin myös ryhmäliikuntatunnin, kuntosaliharjoittelun tai juoksulenkin jälkeen. Ohjaajana Johanna ja Marika.

PowerHUR

PowerHUR

Lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla Hur-laitteilla sekä toiminnallista treeniä yhdistävä tiivis puolituntinen koko keholle. Valmistaudu etukäteen omatoimisella kevyellä lämmittelyllä. Ohjaajana Johanna.

EasyBody

EasyBody

EasyBody on iisiä lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Voit yhdistää tämän tunnin vaikkapa EasySpin- tai BodyCombatin perään. Ohjaajana Johanna.

Pump

Pump

Kehoa muokkaava ja vahvistava lihaskuntotunti lisäpainoilla, ei sisällä askelsarjoja. Jokainen voi säätää harjoituspainot itselleen sopiviksi, joten tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta. Ohjaajana Johanna ja Marika.

EasySpin

EasySpin

Lempeä puolen tunnint sisäpyöräilytunti sinulle joka vasta aloittelet sisäpyöräilyä. Tunti kehittää peruskuntoa ja auttaa myös painonhallinnassa. Ennen tunnin alkua ohjaaja opastaa pyörän säädöissä ja auttaa turvallisesti matkaan. Aktiivitreenaaja voi käyttää EasySpin-tuntia palauttavana harjoituksena. Ohjaajana Johanna.

SuomiPop-Spin

SuomiPop-Spin

Hyväntuulinen ja hikinen sisäpyöräilytunti suomalaisen musiikin siivittämänä. Vain ja ainoastaan kotimaisia hittejä ja klassikoita. Ohjaajana Marika.

Spin

Spin

Tämä 45 minuutin keskiraskas vauhtikestävyyttä kehittävä sisäpyöräilytunti ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Ohjaajana Johanna Juhola.

ÄijäSpin

ÄijäSpin

Tämä on sisäpyöräilytunti vain miehille. Hiki irti 45 minuutin pyöräilyosuudella ja kaikki vielä peliin keskivartalotreenissä. Ohjaajana Timo.

M.A.X.

M.A.X.

M.A.X.® on 30 minuutin treeni, jossa edetään tietyn harjoitusrakenteen avulla kehittäen lihashermotusta, kestävyyttä, voimaa ja ketteryyttä. M.A.X. on täydellinen tunti niin miehille kuin naisillekin, jotka haluavat lyhyen ja intensiivisen treenin. Tuntia voi verrata sporttiseen porrastreeniin. Motivoiva musiikki auttaa jaksamaan treenin alusta loppuun. GO to the M.A.X.! Ohjaajina Johanna ja Marika.

LesMills BodyCombat

LesMills BodyCombat

Energiaa ja voimaa huokuva treeni, joka lainaa liikkeitä eri kamppailulajeista kuitenkin täysin ilman kontaktia. Erilaisten lyönti- ja potkusarjojen avulla kehität aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa ja kehonhallintaa. Ohjaajana Marika ja Riitta.

Lavis-lavatanssijumppa

Lavis-lavatanssijumppa

Lavatanssijumppa jossa tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, jenkka, jive/rock, cha cha ja samba. Lavista tanssitaan yksin joten ei vaaraa että kukaan talloo varpaillesi. Ohjaajina Johanna ja Marika.

LesMills SH`BAM

LesMills SH`BAM

Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä tunti on täydellinen tapa kohottaa kuntoa sekä vapauttaa sisäinen tanssijasi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä. Come as you are, leave as a star! Ohjaajana Johanna.

60+ Kuntojumppa

60+ Kuntojumppa

Perusjumppatunti jossa hiki nousee otsalle ja puna poskille. Koko keho saa muokkausta ja mieli virkistystä mukavassa porukassa. Ohjaajina Johanna ja Marika.

60+ Ulkotreeni/venyttelyjumppa

60+ Ulkotreeni/venyttelyjumppa

Ulkoillaan ja jumpataan yhdessä Hiekkasärkkien monipuolisessa maastossa. Vesisateen sattuessa venyttelyjumppa liikuntasalissa. Säiden muututtua talvisiksi jatketaan loppuvuosi venyttelyjumpan merkeissä. Ohjaajana Johanna.

ILMOITTAUDU ENNAKKOON

https://gofit.it-opas.fi/php
p. 044 565 9317

Tähdellä merkityille tunneille on ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittautua omilla tunnuksillasi osoitteessa https://gofit.it-opas.fi/php tai puhelimitse. Tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä seitsemän päivää eteenpäinRyhmäliikuntakalenteri

Ma klo 17.30 PowerHur* 30 min. kuntosali
  klo 18.10 BodyCombat 30 min. liikuntasali
  klo 18.10 EasySpin* 30 min. Spin-tila
  klo 18.45 SuomiPop-Spin* 30 min. Spin-tila
  klo 18.45 EasyBody 30 min. liikuntasali
  klo 19.20 Liikkuvuus 30 min. liikuntasali
Ti klo 17.00 Terve selkä 50 min. liikuntasali
  klo 17.00 Spin* 45 min. spin-tila
  klo 18.00 Pump* 60 min. liikuntasali
  klo 19.05 Pilates, keskitaso* 60 min. liikuntasali
 Ke klo 17.30 M.A.X.* 30 min. liikuntasali
  klo 18.10 Pump* 30 min. liikuntasali
  klo 18.45 Pilates, alkeis* 60 min. liikuntasali
 To klo 17.00 Lavis-lavatanssijumppa 45 min. liikuntasali
  klo 17.50 Sh`Bam 45 min. liikuntasali
  klo 18.40 BodyCombat 45 min. liikuntasali
  klo 19.00 ÄijäSpin* 60 min. spin-tila
La klo 10.00 Kuntonyrkkeily*
(alk. 21.9.)
60 min. liikuntasali
  klo 11.10 M.A.X.* 30 min. liikuntasali
  klo 11.45 Liikkuvuus 30 min. liikuntasali

60+ ryhmäliikunta

Ma klo 15.45 Lavis+venyttely 60 min. liikuntasali
Ti klo 10.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
  klo 11.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
  klo 16.00 ulkoilu/
venyttelyjumppa
45 min. ulkona/
liikuntasali
Ke klo 9.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
To klo 10.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
Pe klo 9.00 Kuntojumppa 60 min. liikuntasali
Ryhmäliikuntaohjauksista vastaa pirteä ja ammattitaitoinen tiimimme.

Johanna Helisten

Johanna Helisten

Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

Marika Ojala

Marika Ojala

Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.

Timo Seikkula

Timo Seikkula

Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta ohjaa itsepuolustustuslajeihin pohjautuvaa BodyCombat-ryhmäliikuntatuntia.

Hanne-Mari Brax

Hanne-Mari Brax

”Hansussa” on kipinää ja rakkautta treeniin. Hansu ohjaa ryhmäliikuntaa, pääosin Spin&Core-tuntia. Saatat tavata hänet myöskin asiakaspalvelupisteessä.

Sara Palola

Kesällä Saraan törmäät takuuvarmasti Golf-kentällä, GoFitissä hänet löydät asiakaspalvelupisteestä tai ohjaamasta HUR-circuittia sekä 60+ ryhmäliikuntatunteja.