Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät monipuolisesti ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Valikoimassa on varmasti jotain sinullekin! Pidit sitten rauhallisesta liikkumisesta tai tehokkaasta hikitreenistä. Meillä on myös oma ryhmäliikuntakalenteri 60+ ikäisille kuntoilijoille.

Kuntonyrkkeily

Ryhmäliikuntasali sekä spinningtila sijaitsevat katutasossa heti pukuhuoneiden välittömässä läheisyydessä

Osallistuessasi ryhmäliikuntatunnille kirjaudu tunnille kirjautumispisteella RFID-tunnisteella tai asiakaspalveluumme. Huom! Yhdellä kertakäynnillä voit osallistua saman päivän aikana kahdelle 30 min. ryhmäliikuntatunnille.

Osallistuessasi Pump tai Spin-tunnille, olethan ajoissa paikalla jotta ehdit kerätä kaikki tarvittavat välineet tai säätää pyörän säädöt itsellesi sopivaksi. Spin-tunneille tarvitset myös hikipyyhkeen.

TULOSTA TÄSTÄ KESÄN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

 

Tuntikuvaukset

Terve selkä

Terve selkä

Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Tällä tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii erittäin hyvin myös vähän liikuntaa harrastaneille. Ohjaajana Johanna ja Marika.

Pilates

Pilates

Tämä on alkeistason mattopilatestunti. Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka, joka harjoittaa kehon syviä lihaksia, lisää koordinaatiokykyä, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta. Keskeistä harjoittelussa on oikea hengitys ja suoritustekniikka. Tunti sopii kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Ohjaajana Marika.

Liikkuvuus

Liikkuvuus

Tämä keoa huoltava ja liikkuvuutta lisäävä treeni toimii hyvin omana harjoituksena mutta sopii hyvin myös ryhmäliikuntatunnin, kuntosaliharjoittelun tai juoksulenkin jälkeen. Ohjaajana Johanna ja Marika.

HUR-circuit

HUR-circuit

Lihaskestävyyttä kehittävää kiertoharjoittelua miellyttävillä ja helppokäyttöisillä HUR-ilmanpainelaitteilla. Lisämausteena kehonhallintaa ja sykettä nostavia liikkeitä. Ohjaajana Sara.

EasyBody

EasyBody

EasyBody on iisiä lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Voit yhdistää tämän tunnin vaikkapa EasySpin- tai BodyCombatin perään. Ohjaajina Marika ja Johanna.

Pump

Pump

Kehoa muokkaava ja vahvistava lihaskuntotunti lisäpainoilla, ei sisällä askelsarjoja. Jokainen voi säätää harjoituspainot itselleen sopiviksi, joten tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta. Ohjaajana Johanna ja Marika.

Core

Core

20 minuutin ajan keskitymme vahvistamaan syviä ja pinnallisia selkä- ja vatsalihaksia. Tunnin voit yhdistää kuntosaliharjoitteluun, spinniin tai M.A.X.-tuntiin. Ohjaajana Hanne-Mari.

EasySpin

EasySpin

Lempeä puolen tunnint sisäpyöräilytunti sinulle joka vasta aloittelet sisäpyöräilyä. Tunti kehittää peruskuntoa ja auttaa myös painonhallinnassa. Ennen tunnin alkua ohjaaja opastaa pyörän säädöissä ja auttaa turvallisesti matkaan. Aktiivitreenaaja voi käyttää EasySpin-tuntia palauttavana harjoituksena. Ohjaajina Johanna ja Marika.

SuomiPop-Spin

SuomiPop-Spin

Hyväntuulinen ja hikinen sisäpyöräilytunti suomalaisen musiikin siivittämänä. Vain ja ainoastaan kotimaisia hittejä ja klassikoita. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Spin

Spin

Tämä 40 minuutin raskas vauhtikestävyyttä kehittävä sisäpyöräilytunti ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Ohjaajana Hanne-Mari.

Spin&Pump

Spin&Pump

Tämä yhdistelmätunti sisältää 30 minuutin keskiraskaan sisäpyöräilyosuuden lisäksi 30 minuuttia lihaskuntoharjoittelua lisäpainoilla. Ohjaajina Johanna ja Marika.

ÄijäSpin

ÄijäSpin

Tämä on sisäpyöräilytunti vain miehille. Hiki irti 45 minuutin pyöräilyosuudella ja kaikki vielä peliin keskivartalotreenissä. Ohjaajana Timo.

M.A.X.

M.A.X.

M.A.X.® on 30 minuutin treeni, jossa edetään tietyn harjoitusrakenteen avulla kehittäen lihashermotusta, kestävyyttä, voimaa ja ketteryyttä. M.A.X. on täydellinen tunti niin miehille kuin naisillekin, jotka haluavat lyhyen ja intensiivisen treenin. Tuntia voi verrata sporttiseen porrastreeniin. Motivoiva musiikki auttaa jaksamaan treenin alusta loppuun. GO to the M.A.X.! Ohjaajina Johanna ja Marika.

LesMills BodyCombat

LesMills BodyCombat

Energiaa ja voimaa huokuva treeni, joka lainaa liikkeitä eri kamppailulajeista kuitenkin täysin ilman kontaktia. Erilaisten lyönti- ja potkusarjojen avulla kehität aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa ja kehonhallintaa. Ohjaajana Marika ja Riitta.

Lavis

Lavis

Lavatanssijumppa jossa tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, jenkka, jive/rock, cha cha ja samba. Lavista tanssitaan yksin joten ei vaaraa että kukaan talloo varpaillesi. Ohjaajina Johanna ja Marika.

LesMills SH`BAM

LesMills SH`BAM

Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä tunti on täydellinen tapa kohottaa kuntoa sekä vapauttaa sisäinen tanssijasi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä. Come as you are, leave as a star! Ohjaajana Johanna.

60+ Kuntojumppa

60+ Kuntojumppa

Perusjumppatunti jossa hiki nousee otsalle ja puna poskille. Koko keho saa muokkausta ja mieli virkistystä mukavassa porukassa.

60+ Sisäpyöräily

60+ Sisäpyöräily

Tällä musiikin siivittämällä pyöräretkellä pysyt varmasti pystyssä ja saat hien irtoamaan. Lisähöysteenä lihaskuntoa ja venyttelyä. Tunti järjestetään joka toinen tiistai (parilliset viikot).

60+ Kehonhuolto

60+ Kehonhuolto

Rauhallista tekemistä omaan kehoon keskittyen, syviä lihaksia vahvistaen sekä kehon että mielen kireyksiä avaten. Ohjaajina Johanna ja Marika.

ILMOITTAUDU ENNAKKOON

https://gofit.it-opas.fi/php
p. 044 565 9317

Tähdellä merkityille tunneille on ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittautua omilla tunnuksillasi osoitteessa https://gofit.it-opas.fi/php tai puhelimitse. Tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä seitsemän päivää eteenpäinRyhmäliikunta 31.8. saakka

Ma klo 17.30 Sh`Bam (ei 22.7.) 45 min. liikuntasali
  klo 18.25 M.A.X.* 30 min. liikuntasali
  klo 19.00 Liikkuvuus 30 min. liikuntasali
Ti klo 17.15 Lavis-lavatanssijumppa 45 min. liikuntasali
  klo 18.05 BodyCombat 45 min. liikuntasali
  klo 19.00 Pilates* (ei 16.7.) 60 min. liikuntasali
 Ke klo 17.00 Spin* 45 min. Spinning-tila
  klo 17.50 Pump* 60 min. liikuntasali
  klo 19.00 Pilates, alkeis* (ei 17.7.) 60 min. liikuntasali

60+ ryhmäliikunta

Ke klo 9.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
Ryhmäliikuntaohjauksista vastaa pirteä ja ammattitaitoinen tiimimme.

Johanna Helisten

Johanna Helisten

Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

Marika Ojala

Marika Ojala

Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.

Timo Seikkula

Timo Seikkula

Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta ohjaa itsepuolustustuslajeihin pohjautuvaa BodyCombat-ryhmäliikuntatuntia.

Hanne-Mari Brax

Hanne-Mari Brax

”Hansussa” on kipinää ja rakkautta treeniin. Hansu ohjaa ryhmäliikuntaa, pääosin Spin&Core-tuntia. Saatat tavata hänet myöskin asiakaspalvelupisteessä.

Sara Palola

Kesällä Saraan törmäät takuuvarmasti Golf-kentällä, GoFitissä hänet löydät asiakaspalvelupisteestä tai ohjaamasta HUR-circuittia sekä 60+ ryhmäliikuntatunteja.