GoFit Kuntosalimme on varustettu monipuolisilla harjoitusvälineillä ja -laitteilla, jotka palvelevat niin aloittelevaa kuntoilijaa kuin kokeneempaakin treenaajaa.

Käynti kuntosalille katutason kautta kulkukortilla päivittäin klo 5-23. Katutasolla sijaitsevat asiakaspalvelupisteemme, ryhmäliikuntasali, spinningtila sekä kaikki pukuhuoneet.

Laskeutuessasi valoisia portaita pitkin alas viihtyisiin kuntosalitiloihimme heti vasemmalta löydät nykyaikaiset lämmittelylaitteet sekä HUR-älykorttilaitteet, joiden vastus syntyy turvallisesti ilmanpaineen avulla.

Portaiden oikealta puolelta löydät voimailupuolen, jossa on erittäin kattava valikoima vapaita painoja, Precor- ja Normann-painopakkalaitteita sekä toiminnallista harjoittelua tukevia välineitä.

Toiminnalliseen treeniin löydät lisää välineitä yläkerran liikuntasalista. Salissa voit treenata käyttäen apunasi nyrkkeilyhanskoja ja pistareita, paljon eripainoisia kahvakuulia, hyppybokseja ja spinning-pyöriä aina silloin, kun salissa ei ole ohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Portaiden alla lämmittelylaitteiden takaa löydät rauhallisen sopen, jossa voit palautella ja venytellä treeniesi jälkeen. Vesipullon voit täyttää vesipisteellämme. Wc-tilat löytyvät pukuhuoneista.

Ohjattuja HUR-laitetreenejä kuntosalillamme on aina maanantaisin klo 17:30-18. Niihin pääset ilmoittautumaan myös ryhmäliikuntakalenterimme kautta. Lämmittelylaitteet ja voimailupuoli ovat vapaassa käytössä ohjattujen kuntosalivuorojen aikana. Myös ryhmäliikuntasali on vapaassa käytössä, kun salissa ei ole ohjattuja tunteja.

GoFit Kuntosali lyhyesti

  • Kulkukortin tai kertakäynnin lunastus asiakaspalvelupisteestä tai läheisestä Sandy Kelt-ravintolasta

  • Kulkukortin pantti 10 euroa.

  • HUR-Älykorttilaitteet, nykyaikaiset lämmittelylaitteet, Precor- ja Normann-painopakkalaitteet, vapaat painot ja toiminnallisen treenin välineitä

  • Käynti GoFitin tiloihin katutasolta ja kylpylän sisätilan kautta.

  • Sani Hotellin asukkaille kuntosalin käyttö on maksutonta.

”GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa lähellä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja.
Sijaitsemme samassa yhteydessä kylpylähotelli Sanin,
kylpylä SaniFanin sekä muiden ravintola- ja hemmotteluosastojen kanssa.  Lisäksi upeat lenkkeilymaastot ja talvisin valaistut hiihtoladut kulkevat aivan kiven heiton päässä.”

TERVETULOA GOFIT KUNTOSALILLE!