Kuntosali

Kuntosalimme sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä aivan matkailualueen ytimessä SaniFani kylpylän yhteydessä. Uudistettu vastaanotto, ryhmäliikuntasali sekä pukuhuoneet sijaitsevat katutasossa. Ovikortilla kuntosalille joka päivä klo 5-23.

Kuntosali

Sali on varustettu monipuolisella välineistöllä, joka palvelee niin aloittelevaa kuntoilijaa kuin kokeneempaakin harjoittelijaa. Katutasolla sijaitsevat asiakaspalvelupisteemme, ryhmäliikuntasali, spinningtila sekä pukuhuoneet. 

Alakertaan kuntosalille tullessasi löydät lämmittelylaitteet sekä HUR- älykorttilaitteet, joiden vastus syntyy turvallisesti ilmanpaineen avulla. Voimailupuolella on kattava valikoima vapaita painoja, Precor ja Normann- painopakkalaitteita sekä toiminnallista harjoittelua tukevia välineitä.

Voit treenata myös liikuntasalissamme silloin kun salissa ei ole ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Liikuntasalista löytyy mm. nyrkkeilyhanskoja ja pistareita, paljon eripainoisia kahvakuulia, hyppyboxeja, spinning-pyöriä yms. 

HUR-laitteet varattu ryhmille
ti      klo 10.00-12.00 (31.5. saakka)
ke    klo 9.00-10.00
to     klo 10.00-11.00 (23.5. saakka)
pe    klo 18.00-19.00 (31.5. saakka)

HUR-laitteiden ollessa varattuja ryhmille lämmittelylaitteet ja voimailupuoli ovat vapaasti käytettävissä ohjatuillakin vuoroilla.

 

LISÄRAVINTEET

Supermass Nutrition

Asiakaspalvelupisteestämme laadukkaat Supermass Nutrition-lisäravinnetuotteet.