Kuntosali

Kuntosalimme sijaitsee kylpylä SaniFanin pohjakerroksessa samassa yhteydessä kylpylän allasosaston ja keilahallin kanssa.

Kuntosali

Kuntosalin asiakaspalvelupisteen henkilökunta palvelee asiakkaitamme kaikkina aukioloaikoina. Sali on varustettu monipuolisella välineistöllä, joka palvelee niin aloittelevaa kuntoilijaa kuin kokeneempaakin harjoittelijaa.

Asiakaspalvelupisteen puolelta löydät lämmittelylaitteet sekä HUR- älykorttilaitteet, joiden vastus syntyy turvallisesti ilmanpaineen avulla. Voimailupuolella on kattava valikoima vapaita painoja, Precor ja Normann- painopakkalaitteita sekä toiminnallista harjoittelua tukevia välineitä.

Voit treenata myös liikuntasalissamme silloin kun salissa ei ole ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Liikuntasalista löytyy mm. nyrkkeilyhanskoja ja pistareita, paljon eripainoisia kahvakuulia, hyppyboxeja, spinning-pyöriä yms. Pyydä henkilökuntaa avaamaan liikuntasalin ovi.

HUR-laitteet varattu ryhmille

ma     klo 17.00-18.00
ti        klo 10.00-12.00
ke      klo 9.30-10.30
to       klo 10.00-11.00
pe      klo 18.00-19.00

HUR-laitteiden ollessa varattuja ryhmille lämmittelylaitteet ja voimailupuoli ovat vapaasti käytettävissä ohjatuillakin vuoroilla.

 

LISÄRAVINTEET

Supermass Nutrition

Asiakaspalvelupisteestämme laadukkaat Supermass Nutrition-lisäravinnetuotteet.