Hinnat

  • Kertamaksu kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille 10 €/*8 €
  • 60+ ryhmäliikunta kertamaksu 5,5 €

10x liikuntapassi

10x liikuntapassi on henkilökohtainen passi, jonka omistajalla on kymmenen kerran käyttöoikeus kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
Passin voimassaoloaika yksi vuosi ostopäivästä.

Hinta 68 / 65* €

Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys on määräaikainen jäsenyys, joka on voimassa 12 kk sopimuksen allekirjoituksesta. Vuosijäsenyys sopii aktiiviselle kuntosali- ja ryhmäliikuntatuntien käyttäjälle, joka liikkuu niin kesät kuin talvetkin - hän voi kutsua GoFitia jo toiseksi kodikseen! Vuosijäsen pääsee kuntoilemaan koko vuoden edulliseen kuukausihintaan.

Vuosijäsenyyden kuukausimaksu on 40,50 / 34,50* € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet). Ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan käteisellä sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan jäsensopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla. Määräaikaisen sopimuksen kaikki 12 kuukauden jäsenmaksut voidaan suorittaa myös yhdellä kertaa käteisellä, jolloin se merkitään jäsensopimukseen.

Vuosijäsenen tulee esittää jäsenkorttinsa asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Jäsenehdot PDF-tiedostona

*) Määräaikaisen vuosijäsenyyden voi vuokrata GoFit Oy:n suostumuksella toiselle osapuolelle. Vuokrauksen minimikesto on 1 kk. Voit tiedustella vuokrattavia jäsenyyksiä kuntosalin asiakaspalvelupisteestä.

Kausijäsenyys

Kausijäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Toistaiseksi voimassaoleva kausijäsenyys sopii asiakkaille, jotka vaikuttavat lyhyen ajan kuntosali- ja liikuntapalvelujen läheisyydessä tai jostain muusta syystä eivät halua sitoutua pitempiaikaiseksi jäseneksi.

Kausijäsenen ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu on 53,50 € / 47,50* € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet), joka veloitetaan käteisellä sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaan sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Seuraavien kuukausien veloitukset 46,50 € / 40,50* € suoritetaan suoraveloituksena tai laskuttamalla.

Kausijäsenen tulee esittää jäsenkorttinsa asiakaspalvelupisteessä joka kerta saapuessaan kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden purkaminen.

Kausijäsenyyden irtisanominen on tehtävä osoitteeseen info@gofit.fi tai henkilökohtaisesti GoFitin asiakaspalvelupisteessä. Irtisanomisen tulee olla perillä kuukausi etukäteen, viimeistään kalenterikuukauden 17. päivä. Mikäli olet irtisanonut kausijäsenyytesi ja liityt taas uudestaan kausijäseneksi, ensimmäisen kuukauden veloitussumma on aina 53,50 € / *47,50 €, ja sitä seuraavat kuukausiveloitukset 46,50 € / *40,50 €.

Jäsenehdot PDF-tiedostona

Jäsenedut

JÄSENETUJA GoFit VUOSI- JA KAUSIJÄSENILLE

  • InBody230 kehonkoostumusmittaus 24€ (norm. 28€)
  • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma 42 € (norm. 45 €) ja ohjelman uusinta 25 € (norm. 30 €)