Yritykset ja ryhmät

Yrityksissä haasteena on henkilökunnan jaksaminen. Liikuntapalvelut on yksi parhaista keinoista huolehtia yrityksen tärkeästä pääomasta, henkilökunnasta. Liikunta vaikuttaa positiivisesti työtekijän kunnon ja terveyden lisäksi koko yrityksen ilmapiiriin.

Keskeinen haaste on saada vähemmän aktiiviset henkilöt huolehtimaan hyvinvoinnistaan sekä herättämään heidän kiinnostuksensa liikuntaa ja omaa hyvinvointiansa kohtaan. Meillä GoFit:ssä monipuolisten liikunta- ja testipalveluiden tarjoamisen lisäksi tavoitteena on madaltaa liikunnan aloittamiskynnystä.

Räätälöimme yrityksellenne toiveidenne mukaisia palveluja sopivassa paketissa. Harjoituspaikka on mahdollista valita tarpeidenne mukaan. Se voi olla GoFitin liikuntatilojen lisäksi myös hiekkaranta, pururata tai vaikka yrityksenne omat tilat.

 

Tarjoamme teille

Lisäksi yritykset voivat tukea henkilökuntansa kuntoilua maksamalla osan työntekijänsä GoFit-jäsenyydestä tai vaihtoehtoisesti tukea kertakäyntejä kuittauslistaperiaatteella. Meillä käy myös Tyky-kuntoseteli, Smartum, SporttiPassi sekä OmaKunto-kortti!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.