Tiedote koronaviruksesta

Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu jatkuu normaalisti. Muista pestä kädet saippualla ja lämpimällä vedellä ennen ja jälkeen treenin. Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi välineet käytön jälkeen. Pidä mukana omaa hikipyyhettä.

Ryhmäliikuntatunnit

Ryhmäliikuntatuntien kapasiteettia on pienennetty max. 9 osallistujaan/ ryhmäliikuntatunti. Tämä mahdollistaa terveyden kannalta tärkeän väljyyden treenaajien välille. Kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee varata paikka ennakkoon varausjärjestelmämme kautta https://gofit.it-opas.fi/php tai sähköpostilla info@gofit.fi tai puhelimitse p. 044 565 9317 

Muuten ryhmäliikuntatunnit jatkuvat normaalisti toistaiseksi.

Pidä tunneilla mukana omaa pyyhettä ja desinfioi jumppamatot käytön jälkeen desinfiointisuihkeella.

Jäsenyydet

Mikäli olet sairastunut, karanteenissa tai sinä tai samassa taloudessa asuva henkilö kuulutte koronaviruksen osalta riskiryhmään, laitamme pyynnöstäsi jäsenyytesi tauolle aina kahdeksi viikoksi kerrallaan, niin kauan kuin tilanne on akuutti. Jäsenyyksien laskutus menettelee normaaliin tapaan, jäsenkauden loppuun lisätään treenipäiviä sen verran, kuin mahdollinen jäsenyytesi jäädytys on kestänyt.

Lähetä jäsenyyden jäädytyspyyntö osoitteeseen info@gofit.fi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot mahdollisimman pian.

Valmennusasiakkaat

Mikäli olet sairastunut, karanteenissa tai sinä tai samassa taloudessa asuva henkilö kuulutte koronaviruksen osalta riskiryhmään, laitamme pyynnöstäsi valmennuksen tauolle aina kahdeksi viikoksi kerrallaan niin kauan kuin tilanne on akuutti.

Valmennuksen jäädessä tauolle valmennuslaskutus juoksee normaalisti sopimuksen mukaisesti. Tauon aikana kertyneet maksetut tapaamiset käytetään myöhemmin valmentajan kanssa sovittuna ajankohtana. Mikäli sinulla ei ole perustellusta syystä mahdollista siirtää tapaamisia myöhemmälle ajankohdalle, niin tällöin valmennus ja valmennuslaskutus voidaan jättää tauolle ja jatkaa valmennusta, kun siihen on mahdollisuus.

Mikäli sinulla ei ole edellä lueteltuja esteitä liikkumiselle, niin valmennukset jatkuvat normaalisti sopimusehtojen mukaisesti. Halutessasi voimme tehdä myös ulkotreenejä sisäliikunnan sijaan.

Pienryhmävalmennukset pidetään normaalisti toistaiseksi.

Yleisiä ohjeita

Älä tule treenaamaan, mikäli olet sairas – Jos et voi hyvin, sinulla on kuumetta tai näkyviä sairauden oireita, pyydämme, että lepäät ja toivut rauhassa ensin.

Pese käsiäsi usein – Hyviin käsienpesutapoihin kuuluu käsien peseminen lämpimällä vedellä ja saippualla vähintään 20 sekunnin ajan. Vaahdota kunnolla ja pese usein!

Suojaa suusi ja nenäsi, kun yskit tai aivastat – Peitä suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla tai hihalla, älä käsilläsi.

Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi välineet. Pidämme huolen, että saatavillasi on desinfiointisuihkeita, käsisaippuaa ja käsipaperia.

Yllä mainitut ohjeet päivitetty 17.3.2020. Päivitämme ohjeita, mikäli koronavirustilanne sitä vaatii.

Les Mills on avannut striimauspalvelun, jonka saamme jakaa asiakkaidemme käyttöön veloituksetta 2 kuukauden ajaksi. Palvelusta löydät kattavan valikoiman Les Mills ryhmäliikuntakonsepteja, joiden mukana voit treenata kotona. Linkki on lähetetty asiakkaidemme sähköpostiin. Jos et ole vielä saanut meiltä postia, olethan yhteydessä ja päivitä yhteystietosi.

13.3.2020 / GoFit