Tiedote koronaviruksesta

Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu jatkuu normaalisti. Muista pestä kädet saippualla ja lämpimällä vedellä ennen ja jälkeen treenin. Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi välineet käytön jälkeen. Pidä mukana omaa hikipyyhettä.

Ryhmäliikuntatunnit

1.6 alkaen otamme mukaan 16 osallistujaa/ ryhmäliikuntatunti. Sisäpyöräilytunneille 10 osallistujaa/tunti. Kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee varata paikka ennakkoon varausjärjestelmämme kautta https://gofit.it-opas.fi/php tai sähköpostilla info@gofit.fi tai puhelimitse p. 044 565 9317 

Ennakkoilmoittautuminen ja rajattu osallistujamäärä mahdollistaa terveyden kannalta tärkeän väljyyden treenaajien välille. 

Muuten ryhmäliikuntatunnit jatkuvat normaalisti toistaiseksi.

Pidä tunneilla mukana omaa pyyhettä ja desinfioi jumppamatot käytön jälkeen desinfiointisuihkeella.

Jäsenyydet

Suomen hallituksen tuoreimman, koronatoimien vaiheittaista purkua koskevan linjauksen takia jäsenyyden jäädyttämisesta koronavirusepidemian takia tulee ehdollista 1.6. alkaen.

1.6. eteenpäin jäsenyyden jäädyttäminen on mahdollista vain, jos olet yli 70-vuotias. Jäsenyydet jäädytetään kerralla yhden kuukauden ajaksi ilmoituspäivästä.

 Jäädytyspyynnöt osoitteeseen info@gofit.fi

Käsittelemme kaikki yhteydenotot mahdollisimman pian. Jäädytyspyynnöt aktivoituvat aikaisintaan ilmoituspäivästä, eikä niitä hyvitetä jälkikäteen. Huomioithan myös, että tauko ei jatku automaattisesti. Huom! Jäädytyksen aikana laskutukset menettelevät normaaliin tapaan, jäsenkauden loppuun lisätään sisään maksettua treeniaikaa jäädytyksen verran.

Kaunis kiitos kaikille Teille, jotka olette pitäneet jäsenyyden voimassa epidemiasta huolimatta.

Valmennusasiakkaat

Pienryhmävalmennukset pidetään normaalisti toistaiseksi.

Yleisiä ohjeita

Älä tule treenaamaan, mikäli olet sairas – Jos et voi hyvin, sinulla on kuumetta tai näkyviä sairauden oireita, pyydämme, että lepäät ja toivut rauhassa ensin.

Pese käsiäsi usein – Hyviin käsienpesutapoihin kuuluu käsien peseminen lämpimällä vedellä ja saippualla vähintään 20 sekunnin ajan. Vaahdota kunnolla ja pese usein!

Suojaa suusi ja nenäsi, kun yskit tai aivastat – Peitä suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla tai hihalla, älä käsilläsi.

Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi välineet. Pidämme huolen, että saatavillasi on desinfiointisuihkeita, käsisaippuaa ja käsipaperia.

Yllä mainitut ohjeet päivitetty 1.6.2020. Päivitämme ohjeita, mikäli koronavirustilanne sitä vaatii.

14.5.2020 / GoFit