Juoksukoulut starttaa toukokuussa!

Oletko haaveillut että tykästyisit lenkkeilyyn?

Startti-juoksukoulu aloittelijoille
torstaisin klo 17.30  alk. 14.5.

Juoksu usein jakaa mielipiteet - joko nautit tai et voi sietää sitä. Juoksukoulun Startti-ryhmässä voit oppia nauttimaan juoksusta. Aloitamme juoksuharjoittelun kevyesti ja nousujohteisesti. Yhtäjaksoinen lenkki on tavoite, johon kehoa totutellaan kevyillä harjoitteilla. Kun lähdemme liikkeelle kuntointervallimaisella "juoksukävelyllä", ei harrastus tyssää rasitusvammoihin, ylikuormitukseen ja mielenkiinnon loppumiseen. 

Starttiryhmässä. juoksuharjoittelu ei ole myöskään ainoastaan lenkkeilyä vaan enemmänkin kokonaisvaltainen harjoittelukokonaisuus. Juoksukunto kasvaa parhaiten yhdistämällä juoksuun kehonhallinnan, lihaskuntoharjoittelun ja lihashuollon. Vahvalla toiminnallisella peruskunnolla vältetään pelkästä juoksuharjoittelusta usein aiheutuvat rasitusvammat.

Saat myös opastusta harjoitusvarusteiden hankintaan, tietoiskuja ravinnosta ja ohjeet sykkeiden seurantaan.

Ryhmän energia motivoi ja kannustaa - tule kohottamaan kuntoa, oppimaan uutta ja nauttimaan juoksusta!

Haluatko vaihtelua peruslenkkeilyyn?

Kuntoilijan juoksukoulu
torstaisin klo 18.45 alk. 14.5.

Tämä juoksukoulu on sinulle, joka osaat käydä peruslenkeillä itsekin, mutta treeni polkee paikallaan. Teet pääsääntöisesti samanmittaisia, saman tehoisia lenkkejä ja kaipaat muutosta rutiineihin sekä haasteita treeneihin.

Juoksukoulu on hyvä tapa oppia tekemään treeneistä monipuolisia. Maustamme maltillisesti tasavauhtista peruskestävyysharjoittelua vauhtileikittelyillä ja vetoharjoituksilla sekä terästämme nopeus- ja kimmoisuusharjoittelulla. 

Juoksukoulu ei ole pelkästään juoksemista vaan paljon enemmän. Juoksukoulu on kokonaisvaltainen harjoittelukokonaisuus, jossa yhdistämme juoksuharjoitteluun tekniikkaharjoittelun, kehonhallinnan, lihaskuntoharjoittelun ja lihashuollon. Vahvalla toiminnallisella peruskunnolla parannetaan juoksuasentoa ja juoksun taloudellisuutta sekä vältetään pelkästä juoksuharjoittelusta usein aiheutuvat rasitusvammat.

Saat myös opastusta harjoitusvarusteiden hankintaan, tietoiskuja harjoittelusta ja ravinnosta.

Startti- ja kuntoilijan juoksukoulu sisältävät:
- 3 kuukauden nousujohteisen harjoitusohjelman 
- ryhmätapaaminen torstaisin harjoitusten ja tietoiskujen merkeissä
- suljettu facebook-ryhmä , jossa treenivideoita ja ohjeistuksia

Hinta 129 €/ 3 kk,  GoFitin jäsenille 115 €

Ilmoittaudu mukaan puh. 044 5659 317 tai info@gofit.fi

Ryhmään otetaan maksimissaan 9 hlö tämän hetkisten koronasäädösten mukaisesti. Mikäli et halua vallitsevasta tilanteesta johtuen osallistua ryhmäharjoituksiin, saat ohjeet facebook-ryhmän kautta.

27.4.2020 / GoFit