LES MILLS On Demand -treenipalvelu älylaitteellesi!

LES MILLS On Demand -palvelun avulla voit treenata kotona tai reissussa. Valittavanasi yli 500 erilaista treeniä palvelun sisällä. Palvelusta löytyy valmiiksi suunniteltuja ohjelmia tavoitteesi mukaan, omat tunnit myös nuorille ja lapsille. Valitse painopisteesi: voima, aerobinen liikunta, HIIT, tanssi, liikkuvuus ja monia muita. Treenaa maailman parhaiden ohjaajien opastuksella – milloin vain, missä vain!

LES MILLS On Demand on täydellinen tapa saada vaihtelua treenirutiiniin, oppia uusia liikkeitä ja vahvistaa itseluottamusta täysin uudelle tasolle. Hikoile kuntopyörällä tai nollaa ajatuksesi tanssien SH’BAMin tahtiin. Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja laitteen, jolta katsot ohjelmaa. Tunnit on ohjattu englanniksi.

Les Mills On Demand toimii kaikilla näillä laitteilla:

  • iPhone, iPad, Apple TV
  • Android-puhelimet ja -tabletit, Android TV
  • Fire-tabletit, Fire TV
  • Roku
  • Samsung Smart TV
  • XBOX 360, XBOX One

Toimi nopeasti ja saat alennusta sekä pidennetyn kokeilujakson!

GoFitin jäsenenä saat alennusta palvelusta ja jos toimit nopeasti, saat 60 päivän ilmaisen kokeilujakson! Tarjous voimassa 30.6.2020 asti!

Rekisteröidy jo tänään ja saat palvelun käyttöösi GoFitin jäsenhintaan 9,95€/kk (norm. 14,95€/kk). Ensimmäiset 60 päivää ovat ilmaiset rajoitetun ajan! Normaalisti ilmainen kokeilu 10 päivää.

Pyydä kuntosalin asiakaspalvelusta rekisteröitymisilinkki, vahvistamme asiakkuutesi ja lähetämme sinulle aktivointiviestin. Tämän jälkeen palvelu on käytössäsi.

Täältä näet kaikki ajankohtaiset tiedotteemme!