GoFitin juoksukoulut alk. 22.4.

Startti-juoksukoulu

Torstaisin klo 17.30 

Tämä juoksukoulu on tarkoitettu sinulle joka haaveleilet, että tykästyisit lenkkeilyyn.

Aloittelijoille tarkoitetussa juoksukoulun starttiryhmässä voit oppia nauttimaan juoksusta. Aloitamme juoksun kevyesti ja nousujohteisesti, yhtajaksoinen lenkki on tavoite jota kohti suuntaamme.

Starttiryhmässä juoksuharjoittelu ei ole myöskään ainoastaan lenkkeilyä vaan enemmänkin kokonaisvaltainen harjoittelukokonaisuus. Juoksukunto kasvaa parhaiten yhdistämällä juoksuun kehonhallinnan, lihaskuntoharjoittelun ja lihashuollon.

Kuntoilijan juoksukoulu

Torstaisin klo 18.45

Tämä kuntoilijan juoksukoulu on taas sinulle joka osaat käydä peruslenkeillä itsekkin, mutta treeni polkee paikallaan. Teet pääsääntöisesti samanmittaisia, saman tehoisia lenkkejä ja kaipaat muutosta rutiineihin.

Juoksukoulu on hyvä tapa oppia tekemään treeneistä monipuolisia. Maustamme maltillista tasavauhtista peruskestävyysharjoittelua vauhtileikittelyillä, vetoharjoituksilla sekä terästämme nopeus- ja kimmoisuusharjoittelulla.

Kuten starttiryhmässä juoksukoulu ei ole pelkästään juoksemista vaan harjoittelukokonaisuus. Yhdistämme juoksuharjoitteluun tärkeän lihaskuntoharjoittelun ja lihashuollon, näin vältät pelkästä juoksuharjoittelusta usein aiheutuvat rasitusvammat.

Molemmissa juoksukouluissa saat myös opastusta harjoitusvarusteiden hankintaan, tietoiskuja harjoittelusta ja ravinnosta. Ryhmän energia motivoi ja kannustaa – tule kohottamaan kuntoa, oppimaan uutta ja nauttimaan juoksusta!

Juoksukoulut sisältää:

  • 12 viikon nousujohteisen harjoitusohjelman
  • ryhmätapaaminen kerran viikossa harjoitusten ja tietoiskujen merkeissä
  • WhatsApp-ryhmä, jossa treenivideoita ja ohjeistuksia

Hinta 139 €/12 vko (GoFitin jäsenet 125 €)

Varaa paikkasi puh. 044 5659 317 tai info@gofit.fi

Täältä näet kaikki ajankohtaiset tiedotteemme!

Jaa tämä uutinen myös ystävillesi!