Fustra-yksilövalmennus

Fustra-metodi on funktionaalinen harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa sekä parantamaan ryhtiä ja liikkuvuutta.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino eli vartalon etupuolella sijaitsevat lihakset ovat vahvempia kuin selkäpuolella olevat lihakset. Lihasepätasapaino aiheuttaa nivelille, selkärangalle ja lihaksistolle vääränlaista rasitusta. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Tämä yhdistettynä huonoon ruokavalioon ja stressaavaan elämäntyyliin, on käsissäsi todella kokonaisvaltaisesti ylirasittunut ihminen.

Fustra-metodin lähtökohtana on ensin aukaista dynaamisia venytyksiä käyttäen lihakset, jotka estävät hyvän ryhdin. Sen jälkeen ryhdytään vahvistamaan heikkoja lihaksia, jotka aiheuttavat epätasapainon vartalossa. Kun vartalossa olevat "lukot" on saatu avattua ja heikot lihakset ovat voimistuneet oikeaoppisen kuntoharjoittelun avulla, saadaan aikaiseksi hyvä ryhti, tasapainoinen lihaksisto ja kivuton arkipäivä.

Nyt myös Fustra-pienryhmäharjoittelua 1-10 hengen ryhmälle.

www.fustrafinland.fi

Tiedustelut ja ajanvaraus p. 044 5659 317 tai info@gofit.fi

20.1.2017 / GoFit