Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät monipuolisesti ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Valikoimassa on varmasti jotain sinullekin! Pidit sitten rauhallisesta liikkumisesta tai tehokkaasta hikitreenistä. Meillä on myös oma ryhmäliikuntakalenteri 60+ ikäisille kuntoilijoille.

Kuntonyrkkeily

Ryhmäliikuntatila oman pukuhuoneen kera löytyy samaisesta kerroksesta muiden liikuntapalvelujen kanssa. Rauhallinen sijainti erillään kuntosalitiloista takaa treenirauhan. Kesäisin liikumme ryhmäliikuntatunneilla myös ulkoilmassa esimerkiksi kahvakuulien kanssa.

Osallistuessasi ryhmäliikuntatunnille käy ensin esittämässä jäsenkorttisi tai suorittamassa maksu kuntosalin asiakaspalvelupisteellä. Saat ryhmäliikuntakortin, jonka ohjaaja kerää tunnin alussa.

Osallistuessasi Pump tai Spin-tunnille, olethan ajoissa paikalla jotta ehdit kerätä kaikki tarvittavat välineet tai säätää pyörän säädöt itsellesi sopivaksi. Spin-tunneille tarvitset myös hikipyyhkeen.

TULOSTA TÄSTÄ SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

 

Tuntikuvaukset

Harmony

Harmony

Rauhallista tekemistä omaan kehoon keskittyen, syviä lihaksia vahvistaen sekä kehon että mielen kireyksiä avaten. Ohjaajana Johanna.

Putkirullaus

Putkirullaus

Putkirullaus on ohjattua omatoimista hierontaa. Tämä pehmittää lihaksia, parantaa verenkiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä saa aikaan rennon ja hyvän olon. Tunnille tarvitset oman rullan. Ohjaajana Hanne-Mari.

Terve selkä

Terve selkä

Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Tällä tunnilla keskitymme hartiarenkaan, keskivartalon ja lantion alueen lihaskunnon parantamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii erittäin hyvin myös vähän liikuntaa harrastaneille. Ohjaajana Marika.

HUR-circuit

HUR-circuit

Lihaskestävyyttä kehittävää kiertoharjoittelua miellyttävillä ja helppokäyttöisillä HUR-ilmanpainelaitteilla. Lisämausteena kehonhallintaa ja sykettä nostavia liikkeitä. Ohjaajina Jaakko, Johanna ja Marika.

EasyBody

EasyBody

EasyBody on iisiä lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Voit yhdistää tämän tunnin vaikkapa EasySpin- tai BodyCombatin perään. Ohjaajina Marika ja Johanna.

Pump

Pump

Kehoa muokkaava ja vahvistava lihaskuntotunti lisäpainoilla, ei sisällä askelsarjoja. Jokainen voi säätää harjoituspainot itselleen sopiviksi, joten tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta. Ohjaajana Hanne-Mari.

EasySpin

EasySpin

Lempeä puolen tunnint sisäpyöräilytunti sinulle joka vasta aloittelet sisäpyöräilyä. Tunti kehittää peruskuntoa ja auttaa myös painonhallinnassa. Ennen tunnin alkua ohjaaja opastaa pyörän säädöissä ja auttaa turvallisesti matkaan. Aktiivitreenaaja voi käyttää EasySpin-tuntia palauttavana harjoituksena. Ohjaajina Johanna ja Marika.

Spin&Pump

Spin&Pump

Tämä yhdistelmätunti sisältää 30 min. keskiraskaan sisäpyöräilyosuuden lisäksi 30 min. lihaskuntoharjoittelua lisäpainoilla musiikin tahtiin. Ohjaajina Johanna, Marika ja Janina.

Spin&Core

Spin&Core

Tämä raskas vauhtikestävyyttä kehittävä sisäpyöräilytunti tiukalla keskivartalotreenillä höystettynä ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Ohjaajina Johanna, Marika ja Janina.

ÄijäSpin

ÄijäSpin

Tämä on sisäpyöräilytunti vain miehille. Hiki irti 45 minuutin pyöräilyosuudella ja kaikki vielä peliin keskivartalotreenissä. Ohjaajana Timo.

Lavis

Lavis

Lavatanssijumppa jossa tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, jenkka, jive/rock, cha cha ja samba. Lavista tanssitaan yksin joten ei vaaraa että kukaan talloo varpaillesi. Ohjaajina Johanna ja Marika.

LesMills SH`BAM

LesMills SH`BAM

Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä tunti on täydellinen tapa kohottaa kuntoa sekä vapauttaa sisäinen tanssijasi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä. Come as you are, leave as a star! Ohjaajana Johanna.

LesMills BodyCombat

LesMills BodyCombat

Energiaa ja voimaa huokuva treeni, joka lainaa liikkeitä eri kamppailulajeista kuitenkin täysin ilman kontaktia. Erilaisten lyönti- ja potkusarjojen avulla kehität aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa ja kehonhallintaa. Ohjaajana Marika ja Riitta.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily

Iskuja, väistöjä ja varjonyrkkeilyä. Treenit koostuvat tekniikkaharjoittelusta, pariharjoituksista ja nyrkkeilynomaisesta lihaskunto-osuudesta. Saat apua myös niska-hartiaseudun jäykkyyteen. Tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua ilman tyrmäyksiä! Ohjaajana Johanna ja Marika.

60+ Kuntojumppa

60+ Kuntojumppa

Perusjumppatunti jossa hiki nousee otsalle ja puna poskille. Koko keho saa muokkausta ja mieli virkistystä mukavassa porukassa.

60+ Sisäpyöräily

60+ Sisäpyöräily

Tällä musiikin siivittämällä pyöräretkellä pysyt varmasti pystyssä ja saat hien irtoamaan. Lisähöysteenä lihaskuntoa ja venyttelyä. Tunti järjestetään joka toinen tiistai (parilliset viikot).

ILMOITTAUDU ENNAKKOON

www.varaaheti.fi/gofit
p. 044 565 9317

Tähdellä merkityille tunneille on ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittautua omilla tunnuksillasi osoitteessa varaaheti.fi/gofit tai puhelimitse. Tunnit ilmestyvät varausjärjestelmään edellisen viikon keskiviikkona ja perjantaina.Ryhmäliikuntakalenteri

Ma klo 17.00 HUR-circuit* (ei 25.12.) 60 min. kuntosali
  klo 18.10 EasySpin* (ei 25.12.) 30 min. spinning-tila
  klo 18.10 BodyCombat
(ei 25.12.)
30 min. liikuntasali
  klo 18.45 EasyBody (ei 25.12.) 30 min. liikuntasali
  klo 18.45 EasySpin* (ei 25.12.) 30 min. spinning-tila
  klo 19.20 Harmony (ei 25.12.) 50 min. liikuntasali
Ti klo 17.15 Lavis (ei 26.12.) 45 min. liikuntasali
  klo 18.10 Pump* (ei 26.12.) 60 min. liikuntasali
  klo 19.20 Putkirullaus (ei 26.12.) 40 min. liikuntasali
 Ke klo 17.00 Sh`Bam 45 min. liikuntasali
  klo 17.55 Spin&Core* 60 min. spinning-tila
  klo 19.05 Kuntonyrkkeily* 60 min. liikuntasali
 To klo 17.00 Terve selkä 50 min. liikuntasali
  klo 17.55 BodyCombat 60 min. liikuntasali
  klo 18.50 ÄijäSpin* 60 min. spinning-tila
La klo 10.30 Spin&Pump* 60 min. spinning-tila/
liikuntasali

60+ ryhmäliikunta

Ma klo 15.45 Lavis+venyttely
(ei 25.12.)
60 min. liikuntasali
Ti klo 10.00 HUR-circuit (ei 26.12.) 60 min. kuntosali
  klo 11.00 HUR-circuit (ei 26.12.) 60 min. kuntosali
  klo 15.45 sisäpyöräily (ei 26.12.)
(parilliset viikot)
60 min. spinning-tila
Ke klo 9.30 HUR-circuit 60 min. kuntosali
To klo 10.00 HUR-circuit 60 min. kuntosali
Pe klo 10.00 Kuntojumppa (ei 22.12.) 60 min. liikuntasali
Ryhmäliikuntaohjauksista vastaa pirteä ja ammattitaitoinen tiimimme.

Johanna Helisten

Johanna Helisten

Liikunta-ala kuljetti tämän pohjoisen tytön Kalajoen hiekoille. Ilo ja energisyys välittyy tästä liikunta-alan yrittäjästä.

Marika Ojala

Marika Ojala

Marikalla on vuosien kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksesta. Terveellinen elämäntapa ja intohimo liikkumiseen sysäsi tämän naisen liikunta-alan yrittäjäksi.

Timo Seikkula

Timo Seikkula

Timo on tuttu jääkiekkokaukalosta, GoFitissä Timo ohjaa ÄijäSpin-tunteja ja saatat tavata hänet myös asiakaspalvelupisteessä.

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta Ojala-Korhonen

Riitta ohjaa itsepuolustustuslajeihin pohjautuvaa BodyCombat-ryhmäliikuntatuntia.

Janina Juntunen

Janina Juntunen

Ikänsä pesäpalloa pelannut puhelias ja aurinkoinen Lapin tyttö Janina palvelee asiakaspalvelussa sekä ohjaa ryhmäliikuntatunteja.

Jaakko Kivioja

Jaakko Kivioja

Jaakon löydät useimmiten asiakaspalvelupisteestä tai kuntosaliohjauksen parista. Jaakolta saat varmasti asiantuntevaa opastusta, jos jokin treeniliikkeen tekniikka askarruttaa mieltäsi.